Brugernavn: Kodeord:
Dai Ki Haku // Martialarts.dk
Dai Ki Haku
BJJ Globetrotters camps
Denne tråd er vist 5922 gange og besvaret 11 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
18/12-2001, 14:55

Claus KunckelAntal indlæg: 52
Online 0d 1t 47m
København
www.k-foto.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Er der nogen der kender noget til denne Dai Ki Haku karate?
I følge "grundlæggeren" er det en verdensberømt uddannelse og manden er tildelt 7. dan af en international sammenslutning....på hjemmesiden stiller han op ved siden af Chuck Norris og Bill Wallace.
Kan nogen komme med et bud på hvorvidt det er seriøst eller ej?

Se mere her: http://www.daikihaku.dk
19/12-2001, 19:40Antal indlæg:
Online d t mClaus ID #4957
Det er jo ingen sag at få taget sit billede sammen med de kendte.
Læg i øvrigt mærke til det udtryk i Bill Wallace´s ansigt på det billede hvor "Shihan" taler med ham Er her virkelig ingen der kender noget til den her kampsport?
20/12-2001, 8:57Antal indlæg:
Online d t mtony ID #4965
jeg tror, jeg vil over til der her system. Det er jo verdens "bedste"
Citat : Hvis du virkelig vil, kan du blive en del af verdens mest effektive nærkampform

Vi kan lige så godt stoppe med at træne de mindre effektive systemer )

Ak ja, så lærte jeg også noget nyt idag

tony
20/12-2001, 9:16

Thomas Ringlin

Antal indlæg: 222
Online 0d 0t 0m
www.shootfight...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Rex ID #4966
Kurt Ørum er gammel Kyokushin mand(egentlig Budo karate som er en udbryder af førnævnte, vist nok 1.dan) han lavede så sit eget system i Randers. Han har en god kontakt til "Superfoot" Wallace og har ved en til flere lejligheder fået ham til DK.
Om systemet er effektivt..hmm..vurder ud fra billederne. Jeg kan kun sige at han da har produceret nogle rimelige kæmpere.
20/12-2001, 10:43

John Lundgreen

Antal indlæg: 169
Online 0d 0t 0m
www.amanogawa-...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Fullmonty ID #4968
tony,
Jeg er fuldstændig enig med dig.

Jeg er et par gange stødt på Ørum´s bøger på biblioteket, og alene en titel som "Rigtig karate" er altså nok til at få mig til at læse noget andet. Uanset hvor god hans stilart er, og hvor gode kæmpere han udklækker, så er der altså i mine øjne noget galt med den mentalitet.
Men det kommer nok ikke bag på folk her på debatten at jeg har et problem med personer som fremhæver sin egen stilart ved at nedgøre andres !
20/12-2001, 13:00

Thomas Ringlin

Antal indlæg: 222
Online 0d 0t 0m
www.shootfight...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Rex ID #4975
Har i prøvet at lægge mærke til hvor mange højt graduerede der skriver herinde, og hvis de endeligt skriver hvilken måde/tone de anvender. De abstraherer fuldstændig fra de ting i gider hidse jer op over.
Jeg kender lidt til Ørum og er ikke imponeret; men på den anden side gider jeg ikke spilde så meget af min tid på at diskutere ham. Desuden er der jo mange andre systemer der skriver det samme....
21/12-2001, 1:06

John Lundgreen

Antal indlæg: 169
Online 0d 0t 0m
www.amanogawa-...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Fullmonty ID #4998
Rex,
På den anden side .... hvis vi ikke gider spilde tid på at diskutere emnerne på dette forum, så er det da så som så med forummets formål.

Jeg er ikke helt klar over hvor mange højt graduerede der skriver herinde (jeg er selv klubformand og kan ikke gradueres højere indenfor min stilart), men det er heller ikke væsentligt om det lige nøjagtig er på dette forum man nedgør andre stilarter. Det er mentaliteten der ligger bag, jeg synes er for dårlig.

Jeg kender ikke meget til Ørum, og kan derfor ikke udtale mig om hvorvidt hans karate er mere rigtig end anden karate, men jeg tvivler. Og jeg er da hamrende ligeglad med om andre systemer også fremhæver sig selv på bekostning af andre. At man hører den samme løgn 100 gange, gør den ikke mere sand.
Det er min klare overbevisning at budo i Danmark ville være en hel del mere populær, hvis vi istedet for at jorde andre stilarter, brugte energien på at oplyse om hvad det egentlig er vi laver.

For efterhånden en del år siden tog vor klub initiativ til en "Budo-messe", hvor alle omegnens klubber blev inviteret til at præsentere sig selv. Det blev en kanon succes, og en stor del af den succes kan tilskrives at vi brugte energien på det vi er bedst til .... vores egen stilart. Der var ingen murren i krogene, ingen fjentlighed overfor de andre stilarter, og der blev lagt basis for fællestræning på tværs af stilarter.
Og frem for alt fik tilskuerne en ide af hvor stor forskel der er på kampsport/kampkunst ! De kunne i ro og mag selv danne sig et indtryk, uden at disse indtryk på nogen måde blev forplumret af nogen for egen vindings skyld.

Jeg kan kun give ideen videre. Og som jeg så det, så var det altså ikke sådan at fordi ens medlemmer så noget andet, så søgte de straks over i et andet system. Men hvis jeg skal være helt ærlig; hvis et andet system sælger sig selv så godt at de "stjæler" elever fra mig, så har de også ærligt fortjent at få dem. Det har jeg intet problem med.
21/12-2001, 6:48Antal indlæg:
Online d t mZoidberg ID #5004
Egentlig syntes jeg at netop dialogen her på siten har båret præg af indbyrdes respekt stilarter imellem , hvad enten det så har været shootfighting, taekwondo eller judo....og det er på trods af at vi alle nok er overbevist om at vi træner "det rigtige"....
21/12-2001, 7:53

Thomas Ringlin

Antal indlæg: 222
Online 0d 0t 0m
www.shootfight...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Rex ID #5006
Præcis Zoidberg
Fullmonty - Vi er ikke uenige, men diskussionen bider bare sig selv i halen for hvad er det bedste system. Enhver synes deres eget det bedste og jeg synes det er ved at være et lidt udvandet emne. Det jeg ikke fatter det er at i gider bruge jeres tid på at diskutere det, men hvis det er det i vil bruge forum til - så iorden med mig. Jeg skal da med glæde fremsende 100 links til sider der skriver det samme, så burde i være beskæftiget et godt stykke ind i næste år.
21/12-2001, 10:07

Claus KunckelAntal indlæg: 52
Online 0d 1t 47m
København
www.k-foto.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Kato 4 Ever ID #5008
Okay....det var så et par synspunkter frem og tilbage. Om de er "rigtige eller forkerte" skal jeg ikke afgøre, men på et tidspunkt ryger selv det bedste indlæg ud på sidesporet og ender tit i en hvem-er-bedst mudderkastning.
Indtil videre er der vist kun en eller to der faktisk har svaret på mit spørgsmål: Kender nogen noget til denne Dai Ki Haku Karate? Kan nogen fortælle om "mesteren"? Har nogen prøvet det?

Go´ Jul
22/12-2001, 1:10Antal indlæg:
Online d t mZoidberg ID #5036
Jeg mener at engang have set et tvprogram vedr. Kurt Ørums DAI Ki Haku Karate....som udgangspunkt syntes jeg at måden som de træner på virker fornuftig men jeg syntes tilgengæld også at hele den her "rigtig karate" og "de udvalgte"-ide falder lidt til jorden ......virker lidt for selvpromoverende og pompøs men det er måske bare mig.
Hvad jeg undre mig over er at jeg ikke mener at huske nogle kæmper fra Dai Ki Haku til f.eks. knock down stævner ....måske tager jeg fejl ...er der nogen her der nogensinde har set deres kæmpere til tuneringer og i givet fald hvor ?
22/12-2001, 12:14Antal indlæg:
Online d t mmlla ID #5044
Bare for at jeg ikke skal læse alt igennem
..er der nogen der ved hvad det der dai ki haku er for noget?
Er der virkelig blevet sagt at det sku være "rigtig Karate"..hvem er kurt ørum?
i "gamle dage" var der en fyr som hed Henrik Ørum-Kyokushin mand.!..må da håbe at han hedder det endnu;o)

BJJ Globetrotters camps

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2020 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk