Brugernavn: Kodeord:
MCT Olie til energi? // Martialarts.dk
MCT Olie til energi?
BJJ Globetrotters camps
Denne tråd er vist 139 gange og besvaret 1 gang

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
9/7-2020, 17:20Antal indlæg: 1
Online 0d 0t 4m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Hey guys

Hvad bruger I af energitilskud før en træning? Jeg har i noget tid overvejet at prøve MCT olie, for ikke at spise for meget efter træning (selvom jeg nok forbrænder 800-1000 kcal på de to timer, vi træner). Men jeg vil helst gerne holde min vægt.

Jeg læste denne artikel om det https://www.fitnessguru.com/da/arti... og kan se, at det både giver energi og holder ens blodsukker oppe samt mætter. Er der nogle af jer, der har prøvet det?
15/7-2020, 22:48Antal indlæg: 1
Online 0d 0t 3m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Chris2 ID #516956
(ny profil, kan ikke huske den gamle)

Jeg kunne ikke mærke en forskel, men har fået at vide at jeg købte et for billigt mærke. Men prøv endelig og meld tilbage, hvis du altså stoler på at det ikke er usundt, hvilket også er noget man skal overveje når man roder med ikke-naturlige fødevarer

Du kan kun tage meget små doser uden at få eksplosiv mave. Et par spiseskefulde for mit vedkommende.

Vil lige præcisere lidt, da det ikke er helt korrekt at MCT holder blodsukkeret oppe:

MCT olie er let at omdanne til nogle stoffer der hedder ketoner. Ketoner kan bruges i stedet for glucose (sukker) til at danne energi i cellerne. Kroppen producerer ketoner naturligt når blodsukkeret falder og man derfor går fra at være anabol til katabol. Så man har energi i overgangsfasen, indtil kroppen er oppe i gear til at omdanne fedt til glucose (eller til man som de fleste gør spiser et nyt måltid).

Generelt siger man vist at op mod 15% af kroppens energibehov kan dækkes af ketoner. Det er så vidt jeg husker under "normal" aktivitet hvor din hjerne står for det meste af energiforbruget, det kan være anderledes under hård træning.

Personligt tror jeg ikke rigtigt på at der er en fordel. Det er bare et par spiseskefulde ekstra fedt, som så ikke vil blive taget fra dine fedtreserver.

Når du nu siger du ikke vil spise for meget lyder det som om at du har et problem med maven? Ville hellere fokusere på nogle fødevarer med høj energidensitet. Læs evt om The Vertical diet af Stan Efferding, det er lavet til body builders der har brug for et massivt kalorieindtag uden at smadre maven.

BJJ Globetrotters camps

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2020 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk