Brugernavn: Kodeord:
Conor - slår ældre mand // Martialarts.dk
Conor - slår ældre mand
BJJ Globetrotters camps
Denne tråd er vist 1282 gange og besvaret 9 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
17/8-2019, 15:25

Orla FrøsnapperAntal indlæg: 353
Online 0d 12t 24m
WT (Total hemme...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Jøsses! Hvorfor har den mand stadig folk, der kalder sig fans? Hvorfor bliver han ikke udelukket for alt kampsport for resten af livet? Nu har jeg i snart mange år været fortaler for, at det snart må være slut med Conor som pro fighter qua hans stupide opførsel. Han gør ikke meget for at ændre mit syn på ham som værende komplet skudt i roen.

https://www.bt.dk/oevrig-sport/mcgr...

---
Don't Fight Back. Kill Him.
17/8-2019, 15:48

Smerte

Antal indlæg: 147
Online 0d 5t 43m
Aarhus


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Smerte ID #516641
Han har utvivlsomt nogle problemer, han ikke kan håndtere. Man kunne godt diskutere om ikke, der kunne blive sat sanktioner ind, hvis en professionel udøver dummer sig, og får en voldsdom eller anden dom hvor magtanvendelse er involveret. Denne karantæne kunne så være gældende indtil, man havde afsonet. Desværre spille penge nok ind her, og så længe UFC tjener penge på herren, sker der desværre nok ikke noget.


---
Niks, ikke rigtigt
18/8-2019, 14:06

Orla FrøsnappeAntal indlæg: 353
Online 0d 12t 24m
WT (Total hemme...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Daemon ID #516643
Altså.....jeg husker engang, hvor det hos mange selvforsvarsklubber og kampsportsklubber i DK var en selvfølge, at medlemmerne ikke brugte vold på gaden og at det betød, at man blev smidt ud af klubben, hvis man gjorde.

Og jeg er enig i, at er der dom involveret, så skal der uden tvivl være en konsekvens.

Jeg kigger dog på kampsportsudøvere på den måde, at de har lært en helvedes masse farlige ting og det giver dem i min optik et større ansvar ift ikke at benytte vold. Ifølge lovgivningen i DK forholder det vist sig sådan, at der er forskel på, om du er trænet i kampsport/selvforsvar eller ej, hvis du er havnet i en situation, hvor du har begået vold mod en anden. Også i en selvforsvarssituation. Så vidt jeg ved i hvert fald.

Jeg er forundret over at mange af mine medmennesker på denne klode føler, at man skal se igennem fingrene med folk som Conor, Bendtner, Nicki Bille osv. og deres konstante stupide opførsel og gang på gang tage dem til nåde. Det er sportslige rollemodeller som vores børn og unge vokser op med potentielt at idealiserer og de lærer at denne adfærd er helt ok, da konsekvenserne er små men at gevinsten er stor. Var Conor blevet blacklistet af alle forbund for kampsport for mange år siden, så ville næste skud på stammen lære, at det betaler sig at opføre sig respektfuldt overfor andre mennesker. Ideelt set.

Lance Armstrong fik livslang karantæne for doping kontra Conor som er livsfarlig. Hvordan faen hænger det sammen? Det giver ingen mening ift. konsekvens.

Men money talks. Og det er som sådan ikke UFC’s opgave at være den opdragende instans og det moralske fyrtårn. De er et firma, som gør alt for at tjene penge og vi som forbrugere, der er de skyldige, desværre. Så længe der findes forbrugere af UFC’s produkt, der gider at betale for Conor, så sker der aldrig noget og forbrugere som ikke tænker dybere over, at deres valg kan have en større effekt end som så. Men sådan er det selvfølgelig med alt her i livet, at man kan kritisere, når man selv føler, man har fundet noget, der kunne gøre en forskel, hvis flere mennesker lyttede. Hvad enten det er plastik, kød osv. Nogle gange er det bare så helvedes åbentlyst at vores moral degenerer på trods af at vi som art modnes og burde blive klogere. Men vi mennesker vil blot underholdes og affodres og vil ikke tage stilling til ting.

Der skal selvfølgelig være plads til fejltrin, da vi som mennesker begår fejl. Men hos nogle er det ikke fejl længere, når set sker gang på gang som i Conors tilfælde. Nu er jeg ikke uddannet til at diagnosticere folk, så det vil jeg holde mig fra, men der er sgu noget galt med den mand.

Jeg kan ikke fordrage Conor, Masvidal og flere af den type. Kan I fornemme det? 😂


---
Don't Fight Back. Kill Him.
18/8-2019, 16:47

Johnny B Good

Antal indlæg: 49
Online 0d 0t 17m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Johnny B Good ID #516644
Nej overhovedet ikke . Det virker, som om du knuselsker Conor og andre af hans type .
Personligt tror jeg, at når mennesker bliver set på som afguder, kan det skade deres dømmekraft, ligesom at magt korrumperer. De kommet langt væk fra virkeligheden, og det påvirker dem negativt. Hvis de så samtidig har deres gang i en subkultur, hvor vold er løsningen, bliver det ikke ligefrem nemmere. Conor er i min optik blevet skør af penge, magt og en fankultur, der dyrker atleter som afguder. Han har det absolutte ansvar, men omgivelserne omkring ham bør kigge på sig selv. Han mangler uddannelse eller nogle, der kan guide ham i den rigtige retning. Jeg tror på, at alle (næsten) kan resocialiseres, hvis de virkelig vil. Men det kræver hårdt arbejde og meget tit et andet miljø. Giv Conor en karantæne, og hvis han kan holde sig på måtten i den tid, er det ok for mig hvis han kæmper. Fortsætter han denne opførsel ender det galt. Jeg håber, han får noget hjælp.
18/8-2019, 18:35

Smerte

Antal indlæg: 147
Online 0d 5t 43m
Aarhus


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Smerte ID #516645
“Jeg er forundret over at mange af mine medmennesker på denne klode føler, at man skal se igennem fingrene med folk som Conor, Bendtner, Nicki Bille osv.”
Bendtner har måske spildt sit talent, eller ikke nået det, han havde potientialet til, men han har da rettet sig, når det kommer til opførsel eller hvad? Er der noget, jeg ikke har hørt? Har han ikke holdt sig fra at dumme sig i lang tid efterhånden? Vi mennesker har det med at blive klogere med alderen. Jeg kan godt forstå, hvis du er træt af mennesker, der dummer sig, men det virker også som om, pressen ( og de sociale medier) svælger i disse sager, i stedet for at fokusere på de mennekser, der gør det fantastisk eller dem, der retter sig og bliver gode forbilleder.
Jeg giver dig ret langt hen ad vejen Orla Frøsnapper, men tror generelt på, at de fleste mennekser kan rette sig. Jeg er sgu nok lidt naiv .


---
Niks, ikke rigtigt
18/8-2019, 20:00

Smerte

Antal indlæg: 147
Online 0d 5t 43m
Aarhus


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Smerte ID #516646
Her er en artikel om en fantastisk fighter og fantastisk forbillede. Ikke alt det helvedes skryden, som mma desværre har adopteret fra boksningen. Det er ok, nogle kæfter op, men hold kæft hvor kan det være træls at høre på.

https://ekstrabladet.dk/sport/anden...


---
Niks, ikke rigtigt
19/8-2019, 10:38

Orla FrøsnappeAntal indlæg: 353
Online 0d 12t 24m
WT (Total hemme...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Daemon ID #516647
Der manglede så en smiley efter min sidste sætning :-)

God artikel. Ja GSP er et super eksemplar på en rigtig sportsmand, der har overvundet modgang.

Bendtner? Har han ikke lige været fængslet i sit hjem med fodlænke for vold mod en taxachauffør Han har i den grad formået at holde et negativt fokus på sig selv.

Jeg må erkende, at mht Conor så synes jeg ikke at karantæne er nok mere. Han bliver jo ved med at udøve vold og slipper tildels ustraffet afsted med det.

- Kaster med fyldte vandflasker mod en menneskemængde (med Diaz i blandt)
- Slår en fans telefon i stykker
- Smadrer en bus sammen med sine Conor-belivers
- Slår en gammel mand
- Hopper op i et bur under CW

Nuvel....meget af det sker i sportslig øjemed og går åbenbart ikke ind under normal lovgivning, hvor jeg har den modsatte holdning. Er der et sted, hvor det er vigtigt at udvise selvkontrol, pro adfærd og respekt for andre, så er det i sportslig øjemed, hvor andre kigger med på sidelinjen.


---
Don&#39;t Fight Back. Kill Him.
19/8-2019, 15:49

Smerte

Antal indlæg: 147
Online 0d 5t 43m
Aarhus


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Smerte ID #516648
"Bendtner? Har han ikke lige været fængslet i sit hjem med fodlænke for vold mod en taxachauffør Han har i den grad formået at holde et negativt fokus på sig selv.".

Det er også rigtigt. fornuftige argumenter, du kommer med. En af grundene til, at jeg protesterer lidt, er fordi vi som mennesker har en tendens til at svælge i alt lortet, og det virker, som om vi kravler tilbage i stenhulen og fylder hinanden med frygt og had og her synes jeg, at vi tit går efter manden og ikke bolden.
det skal dog tilføjes, at min kommentar her er lidt ude af kontekst, for der er ingen tvivl om, at du har en god sag, når det kommer til Conor. Han virker til at være udenfor pædagogisk rækkevidde. Når det kommer til de to andre, kender jeg dem ikke så godt, men jeg ved godt, de er kendt for ikke at kunne styre sig, når de fester. Jeg har selv været et kvaj af dimensioner, og derfor ved jeg, at selv de største kvajpander kan ændre sig . Det kræver bare en ENORM tålmodighed fra vores omgivelser .

en forsat goddag Orla Frøsnapper


---
Niks, ikke rigtigt
24/8-2019, 16:17

Smerte

Antal indlæg: 147
Online 0d 5t 43m
Aarhus


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Smerte ID #516653
Lidt nyt om sagen. Jeg håber det er oprigtig anger.
https://www.bt.dk/oevrig-sport/mcgr...


---
Niks, ikke rigtigt
24/8-2019, 16:19

Smerte

Antal indlæg: 147
Online 0d 5t 43m
Aarhus


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Smerte ID #516654


---
Niks, ikke rigtigt

BJJ Globetrotters camps

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2020 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk