Brugernavn: Kodeord:
Dumpede graduering grundet kropstype // Martialarts.dk
Dumpede graduering grundet kropstype
CSA.dk - Verdens bedste træningsmiljø
Denne tråd er vist 4786 gange og besvaret 42 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
22/12-2014, 10:52

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Jeg er 3 kyu i Shotokan for mange år siden, men en knæskade i en fodboldkamp, gjorde jeg måtte tage en del årspause og kun kunne styrketræne.

Jeg startede så i en ny stilart, primært fordi jeg ville finde en lokal klub og den nærmeste Shotokan klub lå langt væk. Jeg fandt en lokal klub, som ikke var fyldt med macho gutter og har egentlig været rigtig glad for den. Jeg tog min første graduering til 6. kuy som gik fint.

Når man starter en ny stilart er det selvfølgelig lidt udfordrende. Herudover er jeg jo 48 år, så man er lidt stiv i betrækket.

Min 5. kuy graduering gik fint, jeg gik ikke galt i noget og havde øvet mig meget. Teknikkerne sad på rygraden. Jeg fik da at vide at jeg trænede meget og hårdt...men...

Alligevel blev jeg dumpet fordi nogen af grundteknikkerne var for "korte". Bla. skulle en Uchi Uke i det system jeg går, starte helt oppe fra armhulen. Nu er jeg en stor gut af bla. styrketræning (og 15 kilo overvægt ). Men det er umuligt for mig at få armen helt rundt om brystkassen, siden min biceps går imod. Jeg kan da få armen ind i armhulen, hvis jeg trækker mine skuldre helt op til ørerne, men det ville give mig ondt i nakken at gøre det en hel trænigsaften...og det ville betyde jeg skulle spænde i overkroppen, som ville hindre mine teknikker.

En ting er at dumpe på man ikke kan det godt nok...noget helt andet er at dumpe på at skulle kunne gøre noget fysisk, som ens krop begrænser...så jeg er ret demotiveret og aner ikke om jeg kan, skal eller vil gå videre. Mit sind har en kampvilje og jeg skal vise dem...men gider jeg bruger halve eller hele år, på at indse at systemet ikke passer til min kropstype?

22/12-2014, 11:31Antal indlæg: 415
Online 1d 10t 37m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


sdfadssadfads ID #511516
Åh, for pokker havde lige skrevet et længere indlæg, men det blev åbenbart ikke gemt ?
Ville blot sige at du på ingen måde skal tage det personligt. Det er ikke dig som der er noget i vejen med, men systemet og instruktørerne. At forvente at du skal lave en bevægelse som din krop ikke er bygget til er total hul i hovedet. Bliver denne blok eller hvad det er mere effektiv ved at du har hånden lidt længere oppe?
Håber ikke at du har tabt modet.
Du skal kunne lave kampsportsbevægelser ubesværede og naturligt, ellers er de intet værd (ihvertfald ikke for dig).
Der må være grænser for hvor perfekte tingene skal se ud. Systemerne er skabt til mennesker, mennesker er forskellige og systemet skal kunne rumme denne forskellighed, ellers er systemet alt for stift.
Alt muligt held og lykke til dig :-)
22/12-2014, 11:49

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511517
Tak Fightersd...ærgerligt dit længere indlæg røg.

Specielt synes jeg også det er ærgerligt at denne observation, af hvad jeg skal kunne eller ikke kunne, først kom ved graduering og ikke til de mange træninger jeg har deltaget i.

Jeg træner 3 gange ugentligt og møder stabilt 80-90% af alle træninger. Jeg har ikke fået den at vide siden min første graduering i sommers, hvor det kun var en kommentar på en ellers bestået graduering, hvor jeg efterfølgende forklarede at det skyldes fysik.

Jeg mangler hverken disciplin eller kime i min træning. Jeg gør mit bedste og ved at karate handler om ære, indsats og ydmyghed, efter også at have trænet Shotokan i mange år. Jeg er ikke typen der brokker mig til træning, eller undskylder...jeg prøver mit bedste og er det ikke godt nok...er det bare at bide tænderne sammen.

Men jeg kan jo ikke bide tænderne sammen på det her...jeg kan ikke ændre min krop...og ved heller ikke om jeg kan acceptere at være evig 6. kyu'er...imens jeg ser folk uden tilsvarende kime og træningsindsats, gå forbi mig i gradueringer, blot fordi de er mindre.

Alternativt bliver jeg dømt hårdere grundet mine shotokan år...men det har jeg aldrig fået at vide.
22/12-2014, 12:39Antal indlæg: 415
Online 1d 10t 37m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


sdfadssadfads ID #511518
Det lyder som om at du gør hvad du kan.
Det er underligt, at instruktørerne i klubben ikke tager ordentligt fat om sådan et problem. hvis en instruktør opdager en "fejl", så må de naturligvis rette fejlen. Men når det så kan konstateres, at denne "fejl" ikke kan rettes 100 %, så må instruktørerne enten acceptere at du er bygget på en måde som ikke tillader dig at udføre den pågældende teknik perfekt (i deres øjne), eller også må de finde på et alternativ.

Det svarer lidt til at sælge jakker. Du kan ikke passe deres jakker. men de fastholder så at det er dig og ikke jakkerne som der er noget i vejen med. Så må de enten give dig en anden jakke, acceptere at du ikke kan passe dem de har, eller du må finde en anden butik med mere flexible jakker. - altså måske en stilart, hvor de ikke er så hysteriske med om man udfører teknikkerne fuldstændigt som grandmaster .... lavede dem :-)
22/12-2014, 13:17

John LundgreenAntal indlæg: 7589
Online 20d 8t 17m
Amanogawa, Vejl...
www.amanogawa....


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Monty ID #511520
KENNLS ...

Det er jo selvfølgelig et spørgsmål om hvorvidt man i den pågældende stilart dømmer udfra om teknikkerne er UDFØRT korrekt, eller om man dømmer udfra om eleven har forstået teknikken, og gør hvad han/hun kan, for at udføre den korrekt.

Jeg har svært ved at forestille mig at du bliver dømt hårdere, fordi du tidligere har trænet en anden stilart.
Det ville ingen seriøst klub gøre.

Men det er klart at hvis der er fysiske forudsætninger, der gør at du ikke KAN udføre en teknik korrekt, så vil det have en betydning, hvis den korrekt udførte teknik er det eneste, der tæller.

For the record: Jeg mener klart selv at forståelsen for teknikken, et helhjertet forsøg på at udføre den korrekt, og iøvrigt en sund indstilling til træningen, bør veje tungere end en fysisk begrænsning.

Jeg er helt enig med FIGHTERSD.


---
Hofte, hofte, hofte !
22/12-2014, 13:19

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511521
God analogi....problemet er jo netop hvordan man kan "debattere" med trænerne i systemer som karate. Man kan egentlig kun "stemme" med fødderne, men det forklarer vel hvorfor at folk falder fra i stor stil omkring 6-3 kuy.

Mange karateklubber har store begynder hold, som så bliver mindre og mindre med graderne. Normalt er begrundelsen så at folk falder fra fordi "det bliver for hårdt". Hvilket jeg altid har synes er et ensidigt argument, som ikke forklarer det hele.

Folk falder også fra fordi der er højere krav, som bliver mere og mere uklare, eller der bare er visse ting, som man ikke kan fysisk. Folk falder også fra, fordi enkelte trænere og personligheder clasher. Eller fordi en træner siger A og en anden siger B, og eleverne bliver forvirrede.

Jeg synes bare det er ærgeligt, at det er svært at få en ordentlig dialog i gang med trænerne. For jeg holder meget af klubben, men ender i den her gang "fysik bureaukrati"
22/12-2014, 13:28

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511522
Monty...jeg kommer også selv fra en karate baggrund, hvor forståelse, hjerte og indsats talte højest.

Jeg har aldrig i Shotokan dumpet en graduering og selvfølgelig kan man sige, at det er sundt for mig at prøve. Men så squ da fordi jeg havde været dårlig til træning, eller tog det for let eller rodede rundt.

Det er underligt at stå i en situation, hvor jeg kunne det hele også dumpe fordi mine blokeringer er for "korte", når de ikke kan være længere grundet muskulær fysik og kropsbygning.

Det gør det især værre, at mine to medgraduanter, ikke havde super styr på tingene (så ikke deres teknikker, men de bandede når de lavede noget forkert i kataer), men bare bestod med beskeden om at de selvfølgelig havde fejl, der kunne rettes hen ad vejen. Jeg er fra en baggrund, hvor man ikke bander under en graduering, men viser sine ting og fokuserer.
22/12-2014, 13:50

AndreasAntal indlæg: 122
Online 1d 16t 9m
København
Filipino Kali A...
jkd.dk


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Filipino Kali ID #511523
Hej Kenn

Grundlæggende når jeg læser dine indlæg virker det som om der er en stor forskel mellem hvad du syntes Karate er og klubbens holdning. I fokusere på forskellige ting.

Nu har der allerede været indlæg omkring hvad instruktøren burde gøre, så lad os kigge på det fra en anden vinkel.

Dette er et uddrag fra klubbens side.

"Karate er en kamp med dig selv, hvor du gennem intensiv træning og åndelige udfordringer er i stand til at opnå en fysisk og psykisk velvære, som næsten er umulig at opnå andre steder.

Der startes på et niveau hvor alle kan være med, således at kroppen optrænes korrekt fra starten"

En anden indfaldsvinkel kunne være at lade være med at gå til gradueringer som du føler du er klar til. Tag udfordringen op og træn din krop indtil de 15-20 kg som du selv indrømmer du er overvægtig er forsvundet. Mon ikke at det med de for korte teknikker så løser sig? Det kunne være at instruktøren bare forsøger at presse dig til at blive en bedre udgave af dig selv.

Under alle omstændigheder, så har klubben nogle krav som du ikke pt. lever op til. IMO er det op til den enkelte klub om man ønsker at gå på kompromis med sine retningslinier.
22/12-2014, 14:00

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511524
Andreas...Jeg tror ikke et vægttab gør hverken min brystkasse mindre eller min biceps mindre...det gør heller ikke mine arme længere.

Jeg prøver det meste for at tabe mig inkl. at træne hårdt. Jeg er bare en af de personer, som grundet stillesiddende arbejde og effektivt stofskifte, bare ikke taber mig trods sund livsstil, motion og kost. Det har jeg lægens ord på, specielt fordi jeg ligger flot i blodtryk, blodsukker, kolesterol tal og alt det der.

Med alderen er det ikke nemmere

Med hensyn til gradueringen var jeg jo klar...jeg kunne alt på rygraden og de "korte" blokeringer, har ikke været påpeget til træning.
22/12-2014, 15:04

AndreasAntal indlæg: 122
Online 1d 16t 9m
København
Filipino Kali A...
jkd.dk


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Filipino Kali ID #511525
Kenn

Lægernes viden om kost kan ligge på et meget lille sted. Under uddannelsen er kost 2 foredrag af 45 minutter som de fleste springer over, da de ikke skal til eksamen i det. Resten af tiden henholder læger sig til sunheds styrrelsen, hvis madpyremide er vendt på hovedet over de sidste 40 år. Mange er stadig uenige med dem, mig selv inclusiv.

En simpel Marsbar indeholder 228 kalorier. En person på 80 kg. skal løbe over 20 minutter for at forbrænde den. En pose Matador mix på 80 g. skal den samme person løbe op mod en halv time, for at forbrænde den.

Jeg har selv undervist i mange år og derigennem mødt personer der var overvægtige. Ifølge eget udsagn, enten pga. stofskifte eller fordi de var fejl medicinerede osv.

Lad os sige at 5% af befolkningen har et stofskifte der gør de ikke kan tabe sig. Så kig på et billede fra en KZ lejr fra 2WW eller fra Jugoslavien fra starten af 1990erne og prøv om du kan finde de 5%.

Om man er overvægtig handler for det meste om at man indtager mere end kroppen kan nå at forbrænde og ja, det bliver meget sværere når man når op i vores alder.

Nu har jeg ikke set et billede af dig, så jeg ved ikke om dine arme virkelig er for korte, men mit råd er stadig at starte med de 20 kg. og så tag den derfra.

Held og lykke med din træning. :-)
22/12-2014, 15:22

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511526
Jeg æder hverken slik eller andet i store mængder. Der skulle være billeder af mig her på forummet.

Min kost er som udgangspunkt naturlig, med udgangspunkt i grøntsager, frugt, fuldkorn og kød. Jeg faster to ugentlige dage i henhold til 5:2 kuren. Jeg ved jo netop at chokolade osv. indeholder en del energi...bare se hvad 100 kcal er, det er jo enten 1/2 marsbar eller 250 gr gulerødder...og jeg spiser gulerødderne...så jeg er ikke en af dem der æder en masse usundt og beklager mig

Ja...havde jeg et fysisk arbejde, tabte jeg mig sikkert hurtigere. Bla. giver mine årlige vandreture i fjeldene mig hurtigt 5 kilo vægttab på 2 uger, selvom jeg på disse ture får masser af chokolade

Men hverdagen er IT arbejde, der foregår foran en PC.
22/12-2014, 17:18

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #511527
Hej Kenn
Thomas her Shin Go Ryu, er det i Næstved med Lasse ved roret? Husker ham som aldeles sympatisk nede på jorden type.

Ville undre mig meget om ikke han var til at tale med.
22/12-2014, 17:59

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511528
I Næstved er det Paul Jensen...Lasse er Nakskov...Paul er også en fin fyr. Men jeg er sådan set bare sendt på juleferie med en dumpet graduering uden nogen løsningsforslag og aner hverken fra eller til.
22/12-2014, 19:02

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #511529
Det klinger ikke rigtigt i mine ører det der.
No offence meant.
22/12-2014, 19:04

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511530
Jeg har samme følelse...netop derfor jeg skriver her
22/12-2014, 19:25

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #511531
Var det Næstved klubben du træner i?
Hvis ja har du talt med Paul om det og hvis nej så ville jeg anbefale:
1)tal med Paul
2)tal med Lasse som jeg ved har stået for Næstved klubben tidligere.
3)fuck gradueringer. Forsøg at find glæde i den ugentlige træning. Bliver det svært så skift til noget andet.

Jeg tror det er en dårlig ide at søge råd her på sitet:/
De fleste mener det sikkert godt men kender ikke detaljerne omkring din situation bedre end din egen klub.
Tillige: Hvis Paul eller Lasse læser med her tror jeg de vil undre sig over du ikke tog snakken med dem istedet for at poste på martialarts.dk
22/12-2014, 19:27

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511532
Jep...men jeg har skrevet til to trænere inden...som ikke svarer...kender ikke Pauls mail eller mobil.
22/12-2014, 20:12

Per UchidaAntal indlæg: 2150
Online 22d 7t 15m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #511533
Kenn: Det er modtageren der bestemmer budskabet. Dette gør sig især gældende, når budskabet ikke er så godt. Det ses f.eks. ved uansøgt afsked, hos lægen mv. Man opfanger måske ikke nuancerne i budskabet og danner sig sin egen mening. Derfor vil det give god mening, at holde juleferie (glemme det hele) og efter en velfortjent juleferie - spørge ind til resultatet af gradueringen. Måske du her får en anden forståelse af gradueringen.


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
22/12-2014, 20:25

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511534
Per...den tanke har jeg også tænkt, men har tænkt og tænkt, siden torsdag aften. Opsummerede det i en stille og rolig email fredag. Men jeg kan netop ikke finde hoved og hale i det.

Måske skal jeg bare prøve at give slip på det...og acceptere verden ikke er retfærdig... Selvom det betyder meget og jeg elsker karaten.
22/12-2014, 20:47

Per UchidaAntal indlæg: 2150
Online 22d 7t 15m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #511535
Kenn: Jeg kan mærke, at det betyder meget for dig og netop derfor kan det være svært, at finde hoved og hale i de begrundelser du har fået. Du må nok affinde dig med resultatet - men det forhindre dig jo ikke i at spørge mere ind til, hvad du skal gøre anderledes til næste gang. En graduering er jo også en læringsproces.


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
22/12-2014, 20:59

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511536
Problemet er jo netop at de to ved siden af lavede fejl...og ikke havde styr på det. Men bestod.

Jeg lavede det fint og var forberedt...men dumpede på korte teknikker, som ikke har været påpeget i hele efterårets træninger. Det føltes meget underligt at få ros for træningsindsats og have øvet sig...men dumpe grundet korte teknikker. Imens dem ved siden af bestod, selvom jeg hørte pis og fuck fra dem, når de fejlede flere gange.

Jeg ser jo selvfølgelig ikke det store billede. Men det føltes som at jeg havde en anden standard at leve op til end dem.

Det er een følelse der især er svær.

Men tak for de gide råd allesammen
23/12-2014, 1:21

YssingAntal indlæg: 6505
Online 25d 13t 15m
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #511537
En god instruktør ved, at der er forskel på folk. En dårlig forventer at alle gør som han.
En god udøver, er en der bl.a. spørger, hvorfor, hvordan m.m.

Hvis instruktøren ikke kan se, at der er forskel på folk, så kan det være du skal finde et andet sted.
23/12-2014, 7:30

Jens

Antal indlæg: 18
Online 0d 0t 24m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Jens Elo ID #511538
Hej,

Må jeg høre din begrundelse for gerne at ville være tyk.

Som filipino kali skriver, er det almen viden at et højere kalorie indtag end ens forbrænding medfører en vægtforøgelse.


Syntes du virkelig bare verden skal indordne sig efter dit forgodtbefindende?

Nu har du ønsket at være tyk i 48 år. Bare fordi du nu ønsker at betræde en ny sti, syntes jeg ikke nødvendigvis shotokan skal gå på kompromis med deres ideologier.

At du træner flittigt er midlet men det er ikke en begrundelse for at du er god nok. Det sandsynliggører bare at du bliver det.

Min pointe er at du skal hoppe ned fra din forsmået hest og lade være med at diktere andres opfattelser af virkeligheden og så lade være mede at pege dine korte arme og fedtede fingre af dine medkursister.
23/12-2014, 7:35

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511539
Jens...godt forsøg på at "fatshame"...kan du finde en anden at mobbe, så du kan få det bedre med dig selv
23/12-2014, 8:19

Jens

Antal indlæg: 18
Online 0d 0t 24m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Jens Elo ID #511540
Ingen Shame,

Jeg finder det bare usmageligt at du behændigt undgå ethvert forsøg på en nuancering af din problematik.


Dit eneste besyv består i at pege fingre af dine instruktører, medkursister og ellers en ophøjelse af din egen arbejdsmorale.

Et forsigtigt gæt kunne være at du dumpede prøven for at hjælpe dig til et mere realistisk billede af dig selv i et martial arts perspektiv.


Mit bedste råd til dig er at lave et andet delmål end gradueringer. Det her er ikke miniputfidbold, hvor dem der møder stabilt op til træning også er dem der bliver udtaget til holdet på kampdag og modtager fiduspokalen.

Hvis du laver en teknik forkert men har trænet upåklageligt i 6 måneder, så er den stadigvæk forkert.

Tab dig langsomt og lav teknikerne korrekt.
23/12-2014, 8:33

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511541
Med den personfikserede og fornærmenede tilgang...kan jeg kun se dig som en internet troll...god dag
23/12-2014, 12:58

Mads Pedersen

Antal indlæg: 96
Online 1d 10t 30m
Brønshøj
Ichuan.eu
ichuan.eu


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


M.Pedersen ID #511542
...fra en profil, der i en anden tråd, spørger om gode råd til doping, så vurderingen er jo helt korrekt...


---
“En stor bevægelse er ikke så effektiv som en lille bevægelse, en lille bevægelse er ikke så effektiv som det tilsyneladende ubevægelige, det er bevægelsen i det tilsyneladende ubevægelige, der er den faktiske bevægelse.”
23/12-2014, 13:51Antal indlæg: 415
Online 1d 10t 37m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


sdfadssadfads ID #511543
Jens: Hvis du ikke har noget konstruktivt at komme med, udover at forsøge at nedgøre andre, så synes jeg at du skulle lade være med at deltage i debatten.
23/12-2014, 13:55Antal indlæg: 415
Online 1d 10t 37m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


sdfadssadfads ID #511544
Op med humøret Kenn :-)
Skift evt. stilart eller klub, som Yssing også foreslår, i stedet for at bliv i en klub som har en kultur eller forventninger som ikke levner plads til forskellighed eller individuelle hensyn.
23/12-2014, 14:00

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511545
Jeg har nu fået en god snak med en af de instruktører, som var med til graduering. Jeg har fået en god snak og lige fået luftet min følelser omkring nogle aspekter. Så det hjalp.

Jeg fik jo kun den korte version til graduering og der er lidt flere ting jeg lige skal have på plads...og det er jo fint nok, så længe jeg kan se en vej videre...og regel nr. 1 til Karate er at vi lære for livet.

Så vi kigger på det til januar med lidt ekstra instruktion omkring de ting, både at pille lidt mere Shotokan ud af mine ting, noget mere overkrops fleksibilitet (for meget styrketræning, i mine genoptræningsår) og se hvad der kan lade sig gøre for mig.

Så det ender lykkeligt
23/12-2014, 14:03

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #511546
Jeg synes godt nok du konkluderer vanvittig hurtigt Fightersd.
Et indlæg fra en person du ikke kender og bum: NÆSTVED klubben af Shin Go Ryu er stemplet som en klub der ikke levner plads til forskellighed og individuelle hensyn.
23/12-2014, 14:04

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #511547
Dejligt at høre Kenn. God karate vind fremadrettet!
23/12-2014, 14:20

Kenn SAntal indlæg: 15
Online 0d 4t 49m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KennLS ID #511548
Som jeg har skrevet det...så er Næstved Shin Go Ryu ikke en dårlig klub...tværtimod...det er et godt Karate sted, på linie med den gode Shotokan klub jeg gik på I Novo Nordisk. Godeog modne medlemmer og instruktører.

En række forskellige uheldige omstændigheder satte mig i en følelse af, at jeg ikke kunne komme videre. Noget som jeg har lært af og vil bringe det videre til instruktørerne, til en anden gang.
23/12-2014, 14:34Antal indlæg: 415
Online 1d 10t 37m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


sdfadssadfads ID #511549
Thomas. Jeg forsøger blot at give Kenn mod på det hele igen.
Jeg har jo reelt ingen mulighed for at vurdere objektivt på noget som helst.
Det giver ingen mening at svare på ovennævnte tråd med mindre man selv er en af de involverede eller kender klubben meget godt.
Som sagt, så tager jeg blot udgangspunkt i Kenns verden og opfattelse af forløbet, og forsøger at give ham et skulderklap.
23/12-2014, 16:43

Per UchidaAntal indlæg: 2150
Online 22d 7t 15m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #511552
Fightersd skrev:
Det giver ingen mening at svare på ovennævnte tråd med mindre man selv er en af de involverede eller kender klubben meget godt.
Jo - som Dongles og jeg skrev - tal med dem.
Og der kom jo i sidste ende noget godt ud af det. God vind fremover KENNLS


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
23/12-2014, 22:04Antal indlæg: 415
Online 1d 10t 37m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


sdfadssadfads ID #511555
Per: Super :-)
24/12-2014, 1:58

AndreasAntal indlæg: 122
Online 1d 16t 9m
København
Filipino Kali A...
jkd.dk


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Filipino Kali ID #511560
DONGLES skrev:
fuck gradueringer. Forsøg at find glæde i den ugentlige træning. Bliver det svært så skift til noget andet.


Jeg kunne ikke være mere uenig, både i dette og med dem der giver Kenn det råd, at han skal finde et andet sted, hvis klubben ikke vil tage individuelle hensyn.

Hvornår kan man nogensinde lære noget hvis man giver op? Er det i kampsportens ånd, at hvis man ikke lever op til klubbens pensum krav, så skal man droppe ud? Og hvad så, finde et sted hvor de ikke kræver for meget af en til gradueringerne?

Det bedste for Kenns udvikling som Karate udøver, må da være at han tager det at han dumpede til en lavbælte graduering som et wakeup call, at der er altså nogle ting i hans træning han skal lave om på. Både fysisk men måske så også lige kigge sig selv i spejlet og se om hans holdninger også skal trimmes.
24/12-2014, 5:21

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #511561
Du misforstår mig hr.
Kenn skriver han dumper som følge af fejl i kihon.
Kihon er en overdreven udførelse af noget som i kamp er langt mere minimalistisk.
Dette er min mening.
Kenn skal da ikke give op! Men hvis han fokuserer mere på lysten til den ugentlige træning kommer kundskaberne af sig selv. Jeg mener overhovedet ikke at han skal give noget som helst op ved mødet med den mindste forhindring, det burde næsten være indlysende.
Lysten til at blive ved er altafgørende og jeg er sikker på, at der i Kenns klub er rig mulighed for et alsidigt fokus.
24/12-2014, 5:37

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #511562
Men det er også et holdningsspørgsmål som ikke kan undgå at blive stilarts specifik.
At gå ind i ting som fx personlighedss analyse er totalt overkill og iøvrigt helt uegnet som emne på dette forum, som udfra størstedelen af de indlæg der kommer burde være slaraffenland for en psykiater.
28/12-2014, 14:03

AndreasAntal indlæg: 122
Online 1d 16t 9m
København
Filipino Kali A...
jkd.dk


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Filipino Kali ID #511599
DONGLES skrev:
Bliver det svært så skift til noget andet.


DONGLES skrev:
Jeg mener overhovedet ikke at han skal give noget som helst op ved mødet med den mindste forhindring, det burde næsten være indlysende.


28/12-2014, 18:19

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #511606
Ordkløveri. Bliver det svært at opretholde lysten til at komme til træning over en læbgere periode så skift til noget andet.....
29/12-2014, 22:23Antal indlæg: 13
Online 0d 1t 21m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Jernmanden_79 ID #511631
Det med bæltegrader kan oftest værre noget værre snobberi, men nok også mest fordi jeg aldrig har fattet ideen med at lave mærkelige kataer, blokeringer og lign. ud i luften. Hvis jeg var dig ville jeg finde noget andet at gå til.
29/12-2014, 22:27Antal indlæg: 13
Online 0d 1t 21m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Jernmanden_79 ID #511632
Altså så vidt jeg har forstået har du en fysisk begrænsning, det ville være det samme som at en karateklub ikke ville lukke en mand der mangler en arm ind i en klub.

The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk