Brugernavn: Kodeord:
Hvorfor træner du kampkunst/kampsport? // Martialarts.dk
Hvorfor træner du kampkunst/kampsport?
BJJ Globetrotters camps
Denne tråd er vist 6912 gange og besvaret 8 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
20/10-2001, 1:00

Webmaster

Antal indlæg: 1954
Online 2d 21t 22m
København S


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Her er så et lille forsøg på at få lidt aktivitet på vores debatforum

Det kunne være interessant at vide, hvorfor folk træner hvad de nu engang træner. Hvad fascinerer jer ved det? Hvad er formålet? Hvordan startede I? Osv...
16/9-2001, 15:25Antal indlæg:
Online d t mLomax ID #1
Hej! fed side

Min interesse for kampsport/teknik startede for ca. 18år siden, da jeg som 8-9 årig så min første kung fu film, der efter begyndte mig og et par af mine venner at kæmpe mod hinanden, med div. våben som vi lavede på min fars værksted (han er vvs mester) senere begyndte jeg at studere blandt andet Bruce Lee"s blanding af div. tekniker JKD.
I dag er det dog mest klassisk kung fu og lidt maui thai, som jeg træner sammen med to af mine venner i vores private trænings lokale.

Formålet med min træning er at det giver mig indre ro og styrker min selvtillid!

Det der fascierer mig ved det er histiorien og kulturen bag faget!

Morten og igen fed side
16/9-2001, 15:55

Christian Grau...Antal indlæg: 11703
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #2
Min far var med til at starte Taekwondo i Danmark, så jeg er på en måde vokset op med det. Da jeg var ca 7 år startede jeg i Værløse Taekwondo klub, hvor jeg trænede indtil jeg var 18, dog med en lille pause på ca 1½ år. Grunden til at jeg stoppede var fordi jeg fik problemer med mine hofter i pga. med hypermobilitet kombineret med så mange års hård smidighedstræning.

Der gik ikke længe før det begyndte at blive irriterende ikke at lave noget, og en dag efter at have set en af mine gamle Bruce Lee film, kom jeg i tanker om at jeg faktisk i et helt år havde haft et telefonnummer fra en Jeet Kune Do flier liggende i min pung. Jeg ringede til dem og sammen med 2 af mine venner tog jeg til JKD i Svanemøllehallen, hvor jeg nu har trænet i lidt over et års tid.

Da jeg trænede Taekwondo synes jeg at det fascinerende lå i at øve teknikker til det perfekte (har vundet flere teknikker-stævner, bl.a. DM), men efter jeg er startet til JKD er jeg gået helt over til at koncentrere mig om at det skal være effektivt. Det var fedt at prøve noget nyt efter så lang tid, lige pludselig var der jo en hel masse jeg kunne lære, og jeg fandt hurtigt ud af at jeg ikke kunne blive ved med at holde folk væk med mine lange ben, så nu knokler jeg på med at øve mig i teknikker fra Brasiliansk Jiu Jitsu, thai-boksning og meget andet, hvilket har været en ren saltvandindsprøjtning for mig efter næsten 11 års gentagelser

mvh

Christian Graugart
16/9-2001, 21:12Antal indlæg:
Online d t mLomax ID #3
Jeg vil give dig 100% ret i det skal være effektivt frem for at se smart ud, lige min filosofi!

Morten
16/9-2001, 22:46Antal indlæg:
Online d t m
www.sabumnim.d...Sabumnim ID #4
Hej M. A. dk
Som svar på emneoplægget kan jeg som de andre slutte mig til idéen om at begynde træningen som følge af impulser far film og andet der havde med kampsport at gøre, og det var derfor en naturlig udvikling at begynde at træne Taekwondo. Det der fascinerer mig ved Taekwondo, som jeg har trænet siden ´86, er de flotte teknikker og den massive brug af benene til spark udføresle. Samt at det med det asisatiske islæt gør at sporten bliver lidt mystificeret idet ikke mange har en dybdegående viden omkring Asien. Så alle de derude som endnu ikke har prøvet én eller anden form for kampsport, så kan jeg kun stærkt anbefale at prøve det, det vil ændre dit syn på kampsport generelt.
De sportsligste hilsener.

Carsten A. P.
Sabumnim
18/9-2001, 15:43Antal indlæg:
Online d t m
www.jkd-kbh.dkDavid ID #11
Det er lidt en pudsig tendens der er dukket op til overfladen her. Taekwondo! Når folk rundt om i Danmark har spurgt hvad pokker jeg lavede i min fritid har de fået svaret "Kampsport". Dette - ved vi alle forhåbentligt - er et meget bredt begreb. Men jeg har i langt de fleste tilfælde fået en reaktion tilbage der hedder: "Nåeh Taekwondo!!?". Det virker for mig som om at Taekwondo er den mest kendte kamp form blandt det danske folk. Er det et synspunkt jeg kun er ene om, eller er der andre der kan nikke genkendene til dette?
Men ikke desto mindre så havde de ret. Jeg har faktisk dyrket Taekwondo. Jeg har dog ikke dyrket det i så lang tid som visse andre ( blev kun til en 4 1/2 års udøven ). Men min interesse for kampsport startede længe før det. Jeg har stort set haft interesse for emnet hele mit liv. Plat som det faktisk kan lyde har jeg også engang været en af DK"s største Teenage Mutant Ninja Turtles fans (mener jeg selv)!!
Da jeg for snart et år siden stadig var aktiv Taekwondo udøver, kom en af klubbens medlemmer og fortalte om noget Bruce Lee halløj hun havde set noget flyer på. Jeg bad hende om at finde en til mig også (hvilket aldrig nåede at ske ) Jeg fandt ret hurtigt et nummer til ham der skulle vise sig at blive en stor inspiration i min videre færden. Jeg startede hos Sihing Kasper i Bagsværd sammen med min Gode ven Jonas, og vi blev hurtigt bidt af det. Nu kan man så spørge " Hvorfor synes du så at det er så fedt det hø der??" og for at være ærlig, så er jeg ikke helt sikker! Jeg er stadig ikke helt glad for det at blive slået på - men jeg er blevet bedre. Jeg tror det er det psykologiske og det logiske aspekt i JeetKuneDo"en der fascinerer mig. Det at min krop reagerer på min modstanders bevægelser der kommer til min fordel. logikken i at gå ligefrem, fremfor at flytte sig eller gå langt uden om. Der er simpelthen så mange muligheder i JKD. Flere end man lige kan overskue. Det er nok fordi hver enkelt person har sin individualitet der gør, at de tackler situationer anderledes end en selv, hvilket igen gør at man faktisk lærer endnu mere. Alt er muligt - sålænge det virker for dig selv.
Det eneste ved JKD"en der i øjeblikket går mig på er Bruce Lee!

Men prøv dig frem, og bliv ved til du finder det der passer til dit/dine behov og præferencer. Det er kun dig selv der sætter begrænsningerne!

David
Ydmyg elev der stadig har meget at lære

Christian: Fed side, dens ry skal nok bare lige spredes lidt. Hvad med nogle Flyers til uddelingen bla. på skoler m.m.??
18/9-2001, 19:52

Christian Grau...Antal indlæg: 11703
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #24
Bare rolig, David-boy, der er sat storstilede projekter i gang for at gøre MartialArts.dk til en success...

Forresten holder jkd kbh opvisning til November Bash i nørrebrohallen den 24. november, så det kunne være du skulle tage og komme til træning så du kan komme på viasat
19/9-2001, 10:52Antal indlæg:
Online d t mDavid ID #63
På Viasat??
19/9-2001, 10:56

Christian Grau...Antal indlæg: 11703
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #65
Jep, stævnet bliver vist på viasat sport, så JKD opvisningen kommer formentlig også i fjerneren

BJJ Globetrotters camps

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2020 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk