Brugernavn: Kodeord:
Muligheder i det her Forum // Martialarts.dk
Muligheder i det her Forum
BJJ Globetrotters camps
Denne tråd er vist 5340 gange og besvaret 5 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
15/11-2001, 12:31

Chris Dalgaard ...Antal indlæg: 2
Online 0d 0t 17m
Herlev Ju-Jutsu


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Jeg har siden starten af denne side fulgt med i hvad der foregår på siden.

Siden har mange muligheder, og er meget tiltrængt i kampsportssammenhæng.

Men dette forum har store problemer efter min mening. Først skal det nævnes at et forum er offentligt og derfor er det svært at holde styr på hvad der kommer ind og hvad der ikke gør. Men de faste brugere kunne godt højne diskussionsniveauet til andet en fjollede postulater som "min kampsport er bedre end din kampsport" og "din kampsport og din træningsform er noget gammelt skod".

Diskussionen om hvilken kampsport der er bedst er ligeså gammel som kampsporten selv, og selve diskussionen er ret nytteløs.

Brug derfor forummet til mere generelle diskussioner og informationer. Ellers er jeg bange for at denne ellers udemærkede ide løber ud i sandet og seriøse kampsportsfolk løber skrigene væk.
15/11-2001, 14:36

Kim Hovgaard

Antal indlæg: 204
Online 0d 0t 0m
attack-defence...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


ronin ID #3062
Jeg kan kun erklære mig enig, Dalgaard, men samtidig er det utopi at tro at den slags smålighed aldrig vil have et sted på et seriøst forum. Et forum afspejler samfundet onkring os og det er tydeligt at det er den samme snævertsynethed vi er ude i her som eksisterer i resten af kampsportssamfundet. Det er op til os andre at vælge fra og til hvad angår diskussioner man vil deltage og låne sit besyv til.
15/11-2001, 14:41Antal indlæg:
Online d t mJensen ID #3063
Det er nok ikke mange, som er uenige omkring dette. men det virker også lidt, som om emnerne er tømt ud.. måske er dette forum efterhånden lidt dødt, siden, at det er de samme der benytter det - Her mangler ihvertfald nogle nye "Hoveder"
15/11-2001, 15:00

allan

Antal indlæg: 3070
Online 15d 4t 25m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


allan ID #3064
Vil det sige jeg ikke må kritisere dem der bruger (for meget) tid på at slå huller i luften?

Så kan jeg jo ligesågodt holde mig væk fra forummet for så bliver diskussionerne for generelle og indholdsløse og informationer kan jeg få andetsteds....

Hvis der er nogen der føler de bliver kritiseret må de tage til genmæle på en sober måde eller finde sammen og demonstrere hvad det er de mener.

Men før du kaster dig over en anden udøver kunne det måske hjælpe at se på hvorfor de træner. Der kan være stor forskel på om du træner selvforsvar, NHB, for guldmedaljer, meditation, personlig udvikling, Ki-energi og i hvilket blandingsforhold du træner det.
15/11-2001, 15:30

Kim Hovgaard

Antal indlæg: 204
Online 0d 0t 0m
attack-defence...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


ronin ID #3065
Selvfølgelig må/skal man kritisere, så længe det er konstruktivt, og man har en pointe. Det jeg mener er problematisk er de folk som bevidst eller ubevidst går ud for at provokere og nedgøre uden at kunne tilbyde noget nyttigt, konstruktivt til gengæld.
15/11-2001, 15:40Antal indlæg:
Online d t mNicolai Thygesen ID #3067
Jeg synes lidt at der bliver overdramatiseret. Jeg synes, at der bliver diskuteret mange gode og relevante emner herinde. At der er nogle tomhjernede idioter, som bevidst prøver at nedgøre og provokere på en uhensigtsmæssig måde, det kan vi aldrig gøre noget ved. Men alt i alt synes jeg størstedelen herinde opfører sig pænt, så jeg ser det ikke som noget stort problem.

Som du selv siger, så er lad os ignorere dem.

BJJ Globetrotters camps

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2020 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk