Brugernavn: Kodeord:
"Jocks" // Martialarts.dk
"Jocks"
BJJ Globetrotters camps
Denne tråd er vist 7964 gange og besvaret 43 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
19/8-2006, 2:29Antal indlæg: 108
Online 1d 1t 59m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


http://en.wikipedia.org/wiki/Jock_%28subculture%29

Lad mig starte med et link til dem som ikke ved hvad en "Jock" eller "jocks" er?

Jeg syntes man mere og mere ser denne tendens kommer til udtryk i særdeleshed i mma kulturen. MMA folkene har ( efter min mening! ) snart mere til fælles med Amerikanske Fodbolds spillere, Basketball spillere eller Baseball spillere? End med Martial Artists!? MMA er efter min mening en "combat sport" Og ikke en martial art! Faktisk blev Boksning, Brydning IKKE betegnet som Martial Arts, før end det blev indkopoeret i MMA / Vale Tudo. Og netop Boksning og Brydning blev kaldt "Combat Sports" indtil for ganske nylig!... Og blev betraget som noget helt andet end Martial Arts! Mest fordi deres fokus lå på konkurrence og ikke selvforsvar og filosofi!

Noget af det jeg finder mest interresent er MMA folks evne til at konstant fortælle andre folk hvad der er galt med deres "system/stil?"... Om det så er TMA eller RBSD? Det virkelige interrensente er at MMA folk næsten altid kommer med en kritik baseret på "deres" forudsætninger! Altså one-on-one, mimimuns regler ( men trods alt regler! ), Ingen våben, osv... Den mindste kritik af MMA eller Grappling? ( Som jo fylder meget i mma! ). Vil øjeblikelig afkomme en reaction! Hvor til der vil hører en masse "klip" fra div. Ufc eller pride kampe der beviser mma´s overlegenhed? Desværrer har der ikke lige været et kamera tilstede ved de slagsmål som måske viser det modsatte? Da kameraer ikke lige er til stede nå eller anden bliver overfaldet eller ryger i slagsmål på den lokale?

Jeg syntes efterhånden at mma´ers mentalitet er blevet "jock" agtigt? Jocks mobber! Og fører sig frem! ( Ved godt det en meget grov generalisering!!! Undskylder til alle mma´ere som IKKE er på denne måde? ). Måske skyldes mma´eres opførelse at mma mangler det som Martial Arts har? Filosofi!... Martial Arts har ikke altid været fokuseret på konkurrence! ( At det så er blevet det med tiden... Kan vi kun beskylde os selv for! ). Martial Arts handlede i lang tid om at komme over sit ego! At finde noget ydmyghed i sig selv!? Det mener jeg ikke mma gør! Her tæller det at vinde! For det er jo det man træner til! Ikk?... Man træner mma for konkurrences skyld? Hvad der virker i ringen? Eller buret?... Man træner ikke selvforsvar! Ikke noget med våben, scenario træning, eller mere end en modstander!? For det ville jo værer spild af tid, nå det nu handler om konkurrence og sport!? Og det er da heller ikke noget glat i!!!

MMA har givet ufatteligt meget til Martial Arts på utroligt kort tid! Ligesom Boksning og Brydning har! Nok mest det at træne mod en modstander der giver modstand!? Eller skulle jeg bruge det populærer ord "Aliveness"... Samtidig må jeg også sige at ordet "MMA" mener jeg ikke holder længere... Det ville værer mere passende at sige Vale Tudo. Da MMA er vokset sig frem til en slevstændig stil! En blanding af BJJ, Brydning, Boksning og Muay-Thai. Ligesom de fleste systemer er vokset frem gennem en blanding af andre stilarter? Muhammed Ali og Mike Tyson bokset på to helt forskellige måder. Men de var stadig begge to boksere! Ligesom Chuck Lidell og Kevin Randleman har to vidt forskellige måder at kæmpe på! Men de reprensentere ikke to systemer! De er begge Vale Tudo fightere!?

Måske var det på tide vi delte "klasserne?"... TMA for sig? MMA for sig? Og alle RBSD "nørderne" for sig?... Og lod værd med at blande os i hinandens lektier!... Her med ikke sagt at vi ikke kan hænge ud i frikvateret? Men at MMa´ere ikke hele tiden skal fortælle RBSD folk om hvordan at alt de fortager sig sucks! For de ikke har "været i ringen?" Og RBSD folk ikke skal komme med deres "men på gaden?"... En fiskehandler går heller ikke ind til en slagter og retter på hans arbejde vel?

Samtidig har jeg det også sådan at hvis man konstant behøver at fortælle alle andre at deres system/stil ikke duer til noget må det værer fordi man selv har en deltvivel om sit eget system/stil? Hvis du har brugt en teknik i Ringen og den virket for dig? FINT!... Og hvis du har brugt en teknik som har virket for dig på den store stygge "gade" og DEN virket? FINT! Lad det dog værer ved det!!!... Det ikke sikkert at en ring-teknik ville virke i en "gade situation?" Men so what? Det er den jo heller ikke beregnet til! Og det samme gælder for en teknik som er yderst "streetlethal" men som ville værer til grin i mma kamp! Det to forskellige ting. Det er dog ikke ens betydning med at de ikke kan krydse hinanden!

Lige nu er mma "the shit" Og fint med det! Det samme var Kickboksning i 70´erne. Da det blev regnet for den eneste måde at "teste sig selv på". Men der kommer en ny trend og en ny trend efter den... Som vil fungere som den endegyldige målestok for hvad der virker?

Jeg syntes bare det søndt at, Martial arts måske skal blive sat i bås med MMA som det eneste billede på Martial Arts?! Da det er her de fleste får deres indtryk idag. Og det er mest søndt hvis mma forsætter den bane den er inde på med at blive mere "sport" og med det der så følger: Doping? Fikset kampe? Og andre dårlige sider som vi kender det fra Boksning til eksemple!?...

"WHEN SOMETHING BECOMES A STEREOTYPE... AND THAT STEREOTYPE IS PATHETIC!... THEN IT´S TIME TO MOVE ON!"
19/8-2006, 2:43

Jacob AndersenAntal indlæg: 4621
Online 32d 21t 6m
Århus


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


rep9210 ID #241807
gut skrev:
Boksning og Brydning blev kaldt "Combat Sports" indtil for ganske nylig!... Og blev betraget som noget helt andet end Martial Arts! Mest fordi deres fokus lå på konkurrence og ikke selvforsvar og filosofi!


Haha, sikke du lige fik sneget "filosofi" ind der.

/Jacob


---
Any kiddie in school can love like a fool, But Hating, my boy, is an Art. - Ogden Nash
19/8-2006, 3:05

NicolasAntal indlæg: 4906
Online 43d 3t 7m
København
www.rumblesport...
www.rumblespor...


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


PimpDaddy ID #241810
RBSD=???

Oversæt?

Udover er det da fantastisk dejligt at blive puttet i bås

Batemann skrev:
Jeg syntes efterhånden at mma´ers mentalitet er blevet "jock" agtigt? Jocks mobber! Og fører sig frem! ( Ved godt det en meget grov generalisering!!! Undskylder til alle mma´ere som IKKE er på denne måde? ).


Nice disclaimer .

Jeg er dog ret interreseret i hvem/hvad der har "triggeret" denne post!?!?!

Er det evt. noget du har lyst til at dele med forummet, eller er det her bare en rant post, hvor du ikke ønsker egentlig debat?---
Lets rock!
19/8-2006, 3:16

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #241811
BRUGER skrev:
"WHEN SOMETHING BECOMES A STEREOTYPE... AND THAT STEREOTYPE IS PATHETIC!... THEN IT´S TIME TO MOVE ON!"


Til det kan man sige:

"Når noget bliver til en samling fordomme....og disse fordomme er patetiske....så er det vist på tide at droppe dem og søge dybere efter svarene".

Kan ikke overhovedet genkende din beskrivelse af MMA'ere (som var det én type).

Din opfattelse af MMA'ere er lige så kunstig, som beskrivelsen af en jock er sort/hvid, et yderpunkt. Tror du ser for meget UFC og The Ultimate Fighter.

Har fundet masser af dybde, spiritualitet og velvære/ro i mine tre nuværende MA (BJJ,MT,MMA).

Fornemmer LANGT mere ego i de traditionelle stilarter.

At der bliver debateret er vel meningen med MA.dk. Vil du have verden skal stå stille?

Selvom dit oplæg er skruet godt sammen, emmer det af tanker, mere end virkelighed.

Der er nok mere naturligt testoteron og maskuline værdier i en brydesal, end i akvarieklubben, men det betyder ikke at man skal konkludere og stemple folk.

Interessant emne, men tingene forholder sig IMHO meget anderledes end du ser på det.

---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
19/8-2006, 8:10

ThomasAntal indlæg: 4358
Online 59d 0t 23m
Nørrebro


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Mokujin ID #241821
Batemann: Sorry dude, jeg syntes simpelthen dit indlæg lugter af sur galde. Du har et synspunkt på MMA, jeg slet ikke deler.
Du beskylder MMAere for at være kæphøje og rakke ned på andre, mens kernen i dit eget indlæg er at rakke ned på MMAeres mentalitet (som du opfatter den).


Bate skrev:
Og det er mest søndt hvis mma forsætter den bane den er inde på med at blive mere "sport" og med det der så følger: Doping? Fikset kampe? Og andre dårlige sider som vi kender det fra Boksning til eksemple!?...
Kan MMA blive mere sport?
Hvad er der galt med kampSPORT? Tae kwon doe, Karate, Judo, Jiu jitsu er alle TMA der også udkæmpes under regelsæt i turneringer.

19/8-2006, 10:13

Brian GronemanAntal indlæg: 2592
Online 20d 0t 31m
Kbh Ø
www.rumblesport...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Burarüm ID #241831
Ok hvem er med på at gi den nørd der buksevand efter gym class og smøre hans skridtbeskytter ind i tiger balsam.....


---
Posture Pressure & Possibilities
19/8-2006, 10:13

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #241832
BATEMAN:
Det jeg kan nikke genkendende til er nogle af MMA folkenes MMA-eller-intet mentalitet, hvor enhver chance til at vise mma's overlegenhed lige understreges og andre systemers svaghed ligeså, og gerne på en lidt nedladende måde. Og det 100% uagtet hvad systemets formål og udøverens intentioner er.
MEN der er rigtigt, rigtigt mange MMA folk i DK og jeg tror det er et fåtal vi hører fra. De er bare så højtråbende og jock-agtige ( forresten) at de nogle gange overdøver alle de andre.

Og til jer andre:

---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
19/8-2006, 12:08

Palle PallesenAntal indlæg: 9277
Online 835d 14t 20m
Kbh NV
CSA
www.encycloped...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


ADS-newbie ID #241850
Batemann. skrev:
Martial Arts handlede i lang tid om at komme over sit ego! At finde noget ydmyghed i sig selv!? Det mener jeg ikke mma gør! Her tæller det at vinde! For det er jo det man træner til! Ikk?... Man træner mma for konkurrences skyld? Hvad der virker i ringen? Eller buret?... Man træner ikke selvforsvar! Ikke noget med våben, scenario træning, eller mere end en modstander!? For det ville jo værer spild af tid, nå det nu handler om konkurrence og sport!? Og det er da heller ikke noget glat i!!!

Her synes jeg i høj grad du lader hånt om team aspektet i den daglige træning. At udvikle sig kræver udfordring fra sine omgivelser i det rette omfang, for at man kan få (og give) det, kræver det at man anerkender andres, og i høj grad egne, styrker og svagheder samt arbejder kritisk med dem. Det synes jeg i høj grad fordrer større personlig udvikling end at slavisk følge et pensum, hvis vi skal ud i clichéerne. Dette aspekt med at tage ansvar for hinandens udvikling gør at jeg oplever MEGET større holdfølelse og fællesskab i MMA end jeg nogensinde har følt i mine 20 år i fodbold. Om denne holdfølelse eksisterer i samme grad i ikke-konkurrence kampsporte skal jeg ikke kunne sige, men jeg ser netop som en fremragende katalysator for den udvikling. Som jeg læser dit indlæg ser du konkurrencen som målet, jeg ser den som midlet. Det er efter min mening en meget vigtig sondring.


---
&quot;Men, hvis man for at tiltrække nye studerende viser et cirkusnummer, så skal man ikke bagefter beklage sig over, at dem der møder op er klovne.&quot; - Nico
19/8-2006, 12:53Antal indlæg: 108
Online 1d 1t 59m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Batemann. ID #241860
PIMPDADDY: RBSD=Reality Based Self-Defense. Det der triggered denne post er mest en episode jeg haved for et stykke tid siden i usa hvor jeg faldt i snak med et par mma folk ( De var ikke professionelle! ). Og her syntes jeg at holdningen/attituden de kom med, var meget lig den mentalitet som jeg oplever fra andre Athleter+Sportsfolk! Det værende nedladen og hoven, overfor alt der ikke relatere til deres fældt!? At jeg ser den samme tendense når jeg kigger på div. Martial Arts forummer rundt omkring på nettet, i interveiws med mma fightere og... Ja "reality showet" The Ultimate Fighter. Fik mig til at tænke om der måske ikke var en tendense blandt mma folk?

Jeg ved godt jeg laver en meget grov generalisering af mma folk i det jeg har skrevet! Og det svarer lidt til at stemple alle muslimer som fundamentalister?! Jeg vil give Balkan ret i at det nok er et fåtal af tågehorn og brøleaber i mma man hører fra?! Og majoriteten har IKKE denne tilbøjlighed! Jeg tror der er masser af folk der få noget positivt ud af mma træning? Måske mere end det de fik ud af TMA træning? Og her vil jeg lige inskyde at jo! Jeg har også oplevet egoer på størrelse med Australien!!!...

Kan mma blive mere sport? Nok ikke?... Men det jeg savner er måske at man ikke adoptere de dårlige sider af sporten vi kender! Netop at penge bliver det alt af gørende!? Der kommer flere og flere "doping" sager frem i mma! Og faren for at man begynder at "fikse kampe" er der jo også? Ligesom vi kender det fra Boksning!... Netop disse ting kan blive båret over til resten af MA milijøet. Og i sidste ende give et indtryk af at det hele er "vind! Vind! Vind!"... Og får en check! Netop her kommer måske meget af det MA også er! Til at blive sat ud på et sidespor til fordel for konkurrence mentaliten?

Selvfølgelig skal vi kunne debaterrer! Men denne "My style is better then your style" troede jeg var slut i 90´erne? Kunne vi måske ikke prøve at bidrage med noget positivt til hinandes felter? Istedet for bare at sige "hvis du ikke gør som mig?! Duer det du laver ikke!!!"...

Det er rigtigt at både Judo og TKD er blevet meget sports orinterede! Og faktisk syntes jeg personligt heller ikke så forfærdligt meget om det! Men det betyder så ikke at jeg vil fra tage dem retten til at konkurrer! Bare det ikke kommer til at gå ud over grund stenede i disse systemer? Som jo ikke er konkurrence!

JA! Der er mange "tanker" i indlægget... Og der går en del "rant" i det! ( Det osse skrevet sent om aften ).

Og til dem som vil give mig buksevand i kan bare komme an! Og tigerbalsamen?... Det lyder frækt!
19/8-2006, 13:06

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #241865
Nu hvor folk forhåbenligt er nede på jorden vil jeg lige komme med en indskydning:
Du har den vildeste tegnsætning, Bateman, den slår næsten woochie-woo's .


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
19/8-2006, 14:52

Torben OvergaaAntal indlæg: 2354
Online 5d 20t 12m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


"Overgaard" ID #241877
BRUGER skrev:
Det jeg kan nikke genkendende til er nogle af MMA folkenes MMA-eller-intet mentalitet, hvor enhver chance til at vise mma's overlegenhed lige understreges og andre systemers svaghed ligeså


Tja, i det mindste er vi da nogen der i de diskussionerne prøver at argumentere for og give beviser for hvorfor vi synes MMA har den bedste træningsform.

Ofte (ikke altid, men ofte) reagerer TMA-folket ved at blive sure, personlige og fordreje det man siger for derefter at angribe det. Sjældent kommer de selv med argumenter og beviser for deres holdninger.

Når det så er sagt, var indlægget jo nok ikke møntet på mig, da jeg tidligere har givet udtryk for at jeg synes der findes andre forskellige men gode måder at træne fx selvforsvar på end MMA (men det har du måske overset).


19/8-2006, 15:22

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #241883
Det virker da ellers til at du føler dig truffet


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
19/8-2006, 15:46

Palle PallesenAntal indlæg: 9277
Online 835d 14t 20m
Kbh NV
CSA
www.encycloped...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


ADS-newbie ID #241886
Jeg skrev:
... men jeg ser netop som en fremragende katalysator for den udvikling.

Men jeg mente:
"... men jeg ser netop konkurrenceelementet som en fremragende katalysator for udvikling."


---
&quot;Men, hvis man for at tiltrække nye studerende viser et cirkusnummer, så skal man ikke bagefter beklage sig over, at dem der møder op er klovne.&quot; - Nico
19/8-2006, 18:44

Christian Grau...Antal indlæg: 11704
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #241912
Undskyld, men hold da kæft en gang galde, Bateman Nok det mest sort/hvide, snævertsynede og fordomsfulde jeg længe har læst.

Du har tydeligvis ingen anelse om, hvad der foregår "bag kulisserne" i den almindelige MMA klub. Du er MEGET velkommen til at kigge ud forbi CSA en dag og overvære/deltage i en træning, det vil helt sikkert få fjernet nogle af alle dine fordomme. Nej, der er ingen psykopater med kæmpe ego, der bare vil vinde, vinde og vinde for enhver pris for at få en check i hånden. Der er heller ingen der nedgør alle andre træningsformer eller stilarter. Der er heller ingen der vil fortælle dig at det du laver sucks fordi det ikke virker i ringen. Eller vil nedgøre nogle der træner RBSD. Det et MEGET lille fåtal af dem, der træner som rent faktisk har kæmpet, 95% træner for sportens skyld, motion, hygge eller interesse.

Her er et lille videoklip fra vores MMA træning den sidste uge:Hvor mange "MMA-jocks" kan du spotte?

Har du overvejet, at der - ligesom al anden sport - er (MEGET) andet i det end bare den profesionelle verden? Tror du også at alle der kan lide at jonglere med en bold eller spille fra-mål-til-mål i frikvarteret er nogle metroseksuelle multimilliardærer der laver hårde taklinger og nikker modstanderen skaller i brystet hvis de kan komme til det? Eller at alle der nyder at ræse rundt i skoven på en mountainbike doper sig fordi de vil vinde for enhver pris ligesom i Tour de France?

Balkan skrev:
MEN der er rigtigt, rigtigt mange MMA folk i DK og jeg tror det er et fåtal vi hører fra.

Øh, hvor fra har du at der er "rigtig, rigtig mange" MMA folk i Danmark? Mit gæt? Max. 100 i hele landet. Og det ved jeg fordi jeg kender alle klubberne og har en ide om hvor mange der træner der. Hvor har du dine "tal" fra?
19/8-2006, 19:02

Uffe Andersen

Antal indlæg: 1059
Online 3d 1t 15m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Uffe Andersen ID #241918
Graugart skrev:
Eller at alle der nyder at ræse rundt i skoven på en mountainbike doper sig fordi de vil vinde for enhver pris ligesom i Tour de France?
100% Dårligt eksempel Graugart!!

19/8-2006, 19:05

Christian Grau...Antal indlæg: 11704
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #241919
Hahaha ja jeg ved det, ville bare prøve at skrive et lige så langt ude argument som Bateman kommer med - gik lidt galt
19/8-2006, 19:07

Christian Grau...Antal indlæg: 11704
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #241920
...ud fra dette:

Batemann skrev:
Men det jeg savner er måske at man ikke adoptere de dårlige sider af sporten vi kender! Netop at penge bliver det alt af gørende!? Der kommer flere og flere "doping" sager frem i mma! Og faren for at man begynder at "fikse kampe" er der jo også? Ligesom vi kender det fra Boksning!... Netop disse ting kan blive båret over til resten af MA milijøet. Og i sidste ende give et indtryk af at det hele er "vind! Vind! Vind!"... Og får en check!

Min pointe var selvfølgelig at bare fordi den profesionelle verden kan være rådden, behøver resten af sportens udøvere (99,99%) ikke være det.
19/8-2006, 19:40

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #241925
"Øh, hvor fra har du at der er "rigtig, rigtig mange" MMA folk i Danmark? Mit gæt? Max. 100 i hele landet. Og det ved jeg fordi jeg kender alle klubberne og har en ide om hvor mange der træner der. Hvor har du dine "tal" fra?"

Okay, slap da lige af. I mit tågede hoved blander jeg submissionfighting og shootfighting ind i det, og jeg ser et stort antal medlemmer her på ma.dk fra mange forskellige klubber. Jeg regnede så bare med at de klubber havde et nogenlunde antal medlemmer.
Jeg tog så åbenbart fejl, hvilket dog ikke ligefrem taler til MMA folkets bedste med jocks:normale udøver ratioen


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
19/8-2006, 19:57

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #241928

---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
20/8-2006, 2:00

Christian Grau...Antal indlæg: 11704
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #241947
Balkan skrev:
Okay, slap da lige af. I mit tågede hoved blander jeg submissionfighting og shootfighting ind i det, og jeg ser et stort antal medlemmer her på ma.dk fra mange forskellige klubber. Jeg regnede så bare med at de klubber havde et nogenlunde antal medlemmer.

Jeg er skam helt afslappet. Jeg er meget sjældent andet, og da især ikke over et tal

Jeg talte nu også selv shootfighting og submissionfighting med. Ved ikke hvad det er for nogle mange MMA klubber du kender?
20/8-2006, 4:51

Brian GronemanAntal indlæg: 2592
Online 20d 0t 31m
Kbh Ø
www.rumblesport...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Burarüm ID #241949
Graugart* hold nu op med det pis der,du ved godt at der både er Captain america team Cph,Jock Strap's Brønshøj,Islands Brygges Fight aligator nik en skalle team AKA fuck alle der ikke er fra amager team!!!

Længe leve mma.... det handler jo bare om at hade


---
Posture Pressure & Possibilities
20/8-2006, 7:39

ThomasAntal indlæg: 4358
Online 59d 0t 23m
Nørrebro


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Mokujin ID #241954
Bate skrev:
Selvfølgelig skal vi kunne debaterrer! Men denne "My style is better then your style" troede jeg var slut i 90´erne? Kunne vi måske ikke prøve at bidrage med noget positivt til hinandes felter? Istedet for bare at sige "hvis du ikke gør som mig?! Duer det du laver ikke!!!"...


Men ironisk nok, starter du selv en debat op, der ikke bidrager med noget positivt, og jeg fornemmer netop den "hvis du ikke gør som mig - duer det du laver ikke" mentalitet i dit eget indlæg.

Men hey, fred være med det, hvis det er sådan du ser på mma er det dig der lukker øjnene for noget rigtig fedt.

20/8-2006, 8:44

Dennis HAntal indlæg: 4347
Online 6d 17t 25m
WTCenter
Hambenberg.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Dennis H ID #241956
je gsynes sku bate har ret, men det er nu mere BJJ end MMA der gør sig gældende
"leave your ego at the door" er der sku mange som glemmer når det blvier vist på TV
det sjove er at mange siger "jamen, sådan er det ikke til træning", men det er nu også bagefter der er alt for meget i munden.....


---
Som havet kun har én smag, smagen af salt, har min lære kun én smag, smagen af frihed.- Buddha Shakyamuni
20/8-2006, 9:30

Dennis HAntal indlæg: 4347
Online 6d 17t 25m
WTCenter
Hambenberg.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Dennis H ID #241960
btw synes jeg der er mange player-hates, se bare dem som skriver i denne tråd, totalt aggressive

og jeg som troede jocks var noget man tog på, som det eneste, når man krammede

meninger er der nok af, min giver ingen mening


---
Som havet kun har én smag, smagen af salt, har min lære kun én smag, smagen af frihed.- Buddha Shakyamuni
20/8-2006, 11:02Antal indlæg: 108
Online 1d 1t 59m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Batemann. ID #241970
GRAUGART: Hvorfor gear du dig selv sådan op over det jeg har skrevet? Det var jo ikke nødvendigvis retted mod dig eller csa? Jeg skriver jo ovenikøbet at jeg godt ved jeg laver en meget grov generalisering!? Og at ikke alle mma folk har denne attitude, som jeg beskriver.

Jeg kommer med denne mening efter at have læst på div. Internetforummer hvordan mma folk argumentere. Når de begynder at kalde folk for "geeks", "nerds", og andre nedsættende udtryk? Eller bare begynder at latterliggøre andre folks meninger omkring M.A. Når du begynder ar tale om amatør mma´ere syntes jeg ikke jeg har nævnt meget om det? Men når pro-mma´ere ytre en hvis holdning kan der jo værer amatører som ser op til disse folk, der så også begynder at efterligene denne attitude? Og det ville da værer søndt?!

Netop som du selv skriver: Bare fordi den professionelle verden er råden behøver resten ikke værer det!? Det netop det jeg gerne så ikke skete? At amatører ikke begynder at "adoptere" dårlige sider fra pro-mma.

MOKUJIN: Jeg forsøger at starte en debat om en dårlig side i mma, som jeg ser det! Der er dårlige sider i alle Martial Arts. Og det Skader jo ikke at værer lidt selvkritisk? Selv om det er personer udefra der starter med at på pege en fejl?

Samtidig syntes jeg da det er udemærket at folk reagerer på mit indlæg, og siger at det eksistere ikke i vores klub! Fint!... Det da kun positivt. Det fortæller jo bare at det er et fåtal af folk som har denne attitude.
20/8-2006, 11:55

JarlenAntal indlæg: 418
Online 1d 23t 40m
fritræning (=sp...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Crang ID #241978
Jeg har observeret at i hvert fald 1-2 herinde fra, i hver MMA-kritiske (ikke angreb, men kritiske, som i overvejelse over MMA konceptet) debatindlæg jeg har deltaget aktivt i, eller selv startet, har været nedladende og/eller i så kraftig en forsvarsposition så man i deres øjne i hvert fald ikke fatter noget.

hvor tit har vi ikke hørt "prøv du dit - indsæt tilfældigt ikke mma-system her, eller, en specifik teknik, som ikke er en del af traditonel mma - til hård sparring eller i ringen mod en erfaren kæmper, og så hvor langt du kommer.

Så at batemann ikke har fat i et eller andet synes at virke som fuldstændig fornægtelse/-glemmelse.


Til det med "filosofi" så er det jo et misforstået udtryk i ma. Og at der ikke er selvudvikling eller "spiritualitet" i mma i forhold til hvor meget der er i tma tror jeg simpelthen ikke på.

Til sidst skal det også lige siges, at mængden af skråsikre tma'ere er nok cirka den samme som skråsikre mma'ere. Så at det skulle være noget specielt mma'sk tror jeg egentlig ikke.

De eksempel med disse amerikanere, så synes jeg det er vigtigt at påpeje, at de nok er jocks. I danmark (og europa generelt) har vi (endnu) en noget bedre udviklet selvbeherskelse og ydmyghed, og vi har heller ikke (endnu) en mediemaskine hvor det gælder om at få kendte til at fremstå som demiguder og stereotyper.

Kåre


---
i øvrigt mener jeg Karthago bør ødelægges
20/8-2006, 13:11

Christian Grau...Antal indlæg: 11704
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #241987
Jeg er skam slet ikke gearet op, måske jeg glemte et par "" i mit indlæg. Det var skrevet i en helt nede på jorden tilstand, men derfor kan jeg jo stadig godt synes det var noget bras du skrev
20/8-2006, 13:18

Torben OvergaaAntal indlæg: 2354
Online 5d 20t 12m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


"Overgaard" ID #241988
CRANG skrev:
Jeg har observeret at i hvert fald 1-2 herinde fra, i hver MMA-kritiske (ikke angreb, men kritiske, som i overvejelse over MMA konceptet) debatindlæg jeg har deltaget aktivt i, eller selv startet, har været nedladende og/eller i så kraftig en forsvarsposition så man i deres øjne i hvert fald ikke fatter noget


Samme fænomen har gjort sig gældende hvis det har været kritik af TMA eller WT det drejer sig om. Der har det bare været mere end en 1-2 stykker der har reageret sådan. Så det er nok ikke unikt for MMA (som du også selv skriver).20/8-2006, 18:20Antal indlæg: 108
Online 1d 1t 59m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Batemann. ID #242022
Det er du i din fulde ret til G!

20/8-2006, 18:32

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #242024
"Jeg er skam helt afslappet. Jeg er meget sjældent andet, og da især ikke over et tal

Jeg talte nu også selv shootfighting og submissionfighting med. Ved ikke hvad det er for nogle mange MMA klubber du kender?"

For real?
Tæller du også jylland med? Det lyder helt vildt at der kun skulle være 100 udøvere landsdækkende, jeg syntes næsten hver tredje her på forummet er MMA udøver


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
20/8-2006, 21:08

Christian Grau...Antal indlæg: 11704
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #242064
Ja jeg tæller også Jylland med

Der er ikke voldsomt mange klubber der træner MMA, umiddelbart kan jeg lige komme i tanker om:

Shootfighting København
Shootfighting Odense
Shootfighting Frederikssund
Shootfighting Aalborg
Shootfighting Århus
Shootfighting Skagen
Shootfighting Sønderborg
Shootfighting Viborg
Brasa / MMA CPH
CSA
WT Center (tror jeg?)
Submission Fighting Aalborg
MMA Esbjerg (ny klub, kender den ikke)
Mikenta

Ok, 100 var måske lige lovlig lavt gættet alligevel. Måske ca. 200-250? I hvert fald et godt stykke op til fx. Dansk Karateforbunds 9300 medlemmer, Judos 5600 eller Taekwondos 5700
20/8-2006, 21:56

Christian Jæhg

Antal indlæg: 31
Online 0d 3t 3m
AFG Copenhagen


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Jæhger ID #242074
If I'm an mma-jock, where are all the fucking cheerleaders!?!

Bateman: Jeg mener lidt at din generalisering på baggrund af et par enkelte, og endda amerikanske, mma folk er rimelig billig. Jeg ser selv min klub som et fristed fra alle dagligdagens egoer og fordomme, og jeg holder meget af de folk som jeg træner med. Når vi træner og kæmper så hårdt som vi gør stiller det, i mine øjne, store krav til individet mht. selvkontrol og respekt for modstanderen.
Det samme syntes jeg er ret generalt i det danske mma-miljø, klubberne imellem.
Til slut så vil der være dårlige elementer i alt professionelt sport, men vis du vidste hvad vi fik for det, ville du vide hvor absurde dine fordomme på det område er.

All about the hate.
20/8-2006, 22:00

JacobAntal indlæg: 2120
Online 13d 15t 13m
www.londonfigh...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Mojo_Jojo ID #242077

Helt klart en MMA-jockzzz:


---
I went hunting. For bears. With a knife. - Aleksander Emelianenko
20/8-2006, 23:14

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #242089
"Ok, 100 var måske lige lovlig lavt gættet alligevel. Måske ca. 200-250? I hvert fald et godt stykke op til fx. Dansk Karateforbunds 9300 medlemmer, Judos 5600 eller Taekwondos 5700"

Også et godt stykke vej op til antallet af tågehorn/jocks, så det går nok


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
21/8-2006, 13:39

Christian Grau...Antal indlæg: 11704
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #242202
Balkan skrev:
jeg syntes næsten hver tredje her på forummet er MMA udøver

Bare for sjov, som et lille eksperiment... prøv at nævne 10 aktive debattører her på forummet, der træner MMA
21/8-2006, 14:00

Antal indlæg: 12282
Online 376d 16t 10m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #242208
Catnab
Danny Petterson
Pimpdaddy
Bender
Otto Knudsen
Kærgaard
Ghostdog
Dennis H
La Cour
Fistfighter

Det var 10. For at overgå den lidt, kan vi nævne flere:
Daniel B. Saaby
Bayoke
Shaze
Burarüm21/8-2006, 14:04

Antal indlæg: 12282
Online 376d 16t 10m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #242210
ADS-newbie
Bo Pedersen
Christian Justesen
LarsSandberg
Relax
21/8-2006, 14:04

Christian Grau...Antal indlæg: 11704
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #242211
David, bemærk jeg skrev AKTIVE debattører (i MMA debatterne). Dem der bare skriver en enkelt kommentar engang imellem, tæller altså ikke

De eneste af ovenstående jeg betragter som aktive i MMA debatterne ("på MMAernes side" ) må være Ghostdog og Bayoke.
21/8-2006, 14:05

Christian Grau...Antal indlæg: 11704
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #242212
Ok Palle tæller med, ADS-Newbie
21/8-2006, 14:07

Antal indlæg: 12282
Online 376d 16t 10m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #242214
Graugart:

De fleste af MMAerne der er her, deltager ligeså meget, hvis ikke mere, i andre debatter end MMA debatter.

Desuden kan begrebet aktiv vist drejes som man vil have det.

De navne jeg har postet, er folk som træner i en MMA klub og som har postet herinde for nyligt.
Hvad mere forlanger du? At det skal være folk som poster herinde mindst hveranden dag?
21/8-2006, 14:10

Christian Grau...Antal indlæg: 11704
Online 102d 9t 3m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #242216
Min pointe var naturligvis også bare, at man måske slog en "fjende" lidt stort op som egentlig ikke fandtes / var ubetydelig lille. Jf. Balkans kommentar om at han troede 1/3 af brugerne herinde var MMAere, hvilket nok nærmere er 1/200 del eller noget
21/8-2006, 14:12

Antal indlæg: 12282
Online 376d 16t 10m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #242218
OK.

Det ved jeg ikke noget om. Har ikke fulgt synderligt meget med i denne tråd. Jeg faldt bare lige over din 'udfordring'.
21/8-2006, 15:57

MortenAntal indlæg: 7328
Online 23d 6t 29m
Haderslev/Holst...
Tkd/KickB./Aiki...
www.raredog.dk


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


The Chicken ID #242241
BRUGER skrev:
Du har den vildeste tegnsætning, Bateman, den slår næsten woochie-woo's


ORV! har woochie-woo fået tegnsætning?! cool!


---
www.raredog.dk - Retro, Rockabilly og MA T-shirts
21/8-2006, 16:22

ThomasAntal indlæg: 4358
Online 59d 0t 23m
Nørrebro


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Mokujin ID #242250
Grau: Godt nok træner jeg hos SVT, men jeg ser altså også mig selv som MMAer (i fundamentet)!!


BJJ Globetrotters camps

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2020 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk