Brugernavn: Kodeord:

"Martin Sangill"

Profil | Debatindlæg

Denne profil er vist 1762 gange


Navn: Martin Sangill

Sidst online: 12/10-2017, 11:44
Online tid: 0 dage, 3 timer og 35 minutter
Email: martinsangill@hotmail.com
Website: https://www.facebook.com/martinsangill/
Messenger:
Telefon: 31121966
Klub: Pencak Silat Danmark
By: 2860
Stilart: Pencak Silat Setia Hati
Alder: år
Højde: cm
Vægt: kg
Citat: Vær tro mod din mester og tal aldrig ondt om dine medmennesker

Beskrivelse:

Den eneste og første klub med stilarten Pencak Silat Setia Hati Anoman i Danmark. Klubben blev i 2012 åbnet af Martin Sangill der har 29 års erfaring med Pencak Silat. Martin Sangill er gradueret sortbælte hos Guru P. Phefferkorn Zeist, Holland.

PENCAK SILAT- INDONESISK KAMPKUNST Træning hver lørdag kl. 11.00-12.30 Idrætshallerne Vantårnsvej 55 Gladsaxe - alder fra 10-100 år - Effektiv træning for dem der vil have indhold i deres træning. 200,- pr. mdr. Tlf. 3112 1966
Pencak Silat Denmark har sit udgangspunkt i Paatje Pfefferkorns (Guru i Holland) stilart Setia Hati Anoman, som opvisnings Pencak med flotte graciøse og til tider akrobatiske bevægelser. Stilarten bliver trænet med fokus på forsvar,fysisk og mental udvikling.
Stilarten trænes i 3 niveauer :
1. Basis de 6 grundstillinger præsenteres i Segi Tiga Lingkaran ( 3 kant system med cirkelbevægelser).
2. Jurus - korte kampserier for 2 personer med hovedvægten på tempo og præcision.
3. Langkah,- lange koreograferede serier som kræver et højt niveau af præcision og forståelse af stilarten.

Martin Sangill har trænet stilarten side 1988- Modtog først undervisning hos Anton Baare og senere af Charles Renoult. MS.underviste i starten af 90èrne i baglokalerne på Cafè Rust(KBH.) og har siden haft mange privatelever. Martin Sangill åbnede i 2012 den første officielle Pencak Silat klub i Danmark ( Frederiksværk). Den flyttede i 2015 til Gladsaxe.
Martin Sangill er gradueret sortbælte hos Paatje V. Phefferkorn, Zeist Holland under ledelse af Charles Renoult.

Den mentale træning:
Som udgangspunkt handler træningen ikke om at bekæmpe "ydre" fjender - Men vi arbejder på at bekæmpe den "indre" fjende som er med til at sætte begrænsningerne for hvad vi kan og ikke kan opnå i livet.- Ved hjælp af den hårde træning kombineret med en høj koncentration, ( for at kunne huske de mange bevægelser med både arme og ben på samme tid ), når vi ud i vores grænseområder af hvad vi kan yde som mennesker - men de grænser kan rykkes jo mere vi arbejder med kampsporten. På den måde kan vi få mere ud af vores hverdag, holde fokus og gennemføre vores mål med en forbedret koncentrationsevne.
Endvidere lærer vi at have mere respekt og forståelse for vores medmennesker da vi får en mere tålmodig indgangsvinkel til vores udfordringer.
Martin Sangill
Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk