Brugernavn: Kodeord:

"Blzbob"

Profil | Debatindlæg

Denne profil er vist 11882 gange


Navn: Kim A. Hansen

Sidst online: 6/6-2013, 7:11
Online tid: 43 dage, 21 timer og 49 minutter
Email: (slet her)cph.combatives@gmail.com
Website: copenhagencombatives.blogspot.dk/
Messenger:
Telefon:
Klub: Copenhagen Combatives
By: 2000 Frederiksberg
Stilart:
Alder: 40 år
Højde: cm
Vægt: kg
Citat: “Do the things you love, with the people you love, in the places you love, achieving the outcomes you love”. Tom Sotis

Beskrivelse:

Jeg har trænet forskellige slags MA siden 1985: kinesiske, japanske, Filippinske, europæiske, Sydøst asiatiske systemer, jeg søgte i starten at finde den bedste stilart, senere at finde de teknikker som var ens uafhængig af tid og sted i den naive tro at de så var de bedste.

Det jeg så har lært efter mere end 30 års træning at det vigtigste er ikke hvad man træner som det ultimative system, men hvordan man træner det, dette gik op for mig efter at have trænet BJJ, MMA og AMOK! sparring er et nødvendigt reality check for at teste sig selv.

Har undervist Kyokushin Karate, Escrima, brug af europæiske våben og AMOK!

Jeg har nu nået den alder hvor jeg har valgt at kun fokusere på det jeg underviser og ikke krydstræne flere systemer, da jeg finder traditionel træning kedeligt og syntes at styrke træning skal man selv gøre og ikke spilde tid på det til træning, kondi får man ved at sparre hver gang til træning og lave isolerede sparring øvelser, da det er en hel del sjovere end at man føler at man træner kondi ved f.eks. interval løb som opvarmning, tiden flyver af sted ved at kæmpe med let kontakt som et eksempel eller for at langsom gøre kroppen klar ved at slow roll med gulvkampstræning. Da vi ikke spilder tid på styrke træning og opvarmning øvelserne er fodarbejde så får vi mest muligt ud af vores tid, så det er 3 timer rent teknisk træning og sparring. På et traditionel 90 minutters hold, så bliver 20-30 minutter brugt til opvarmning og styrketræning, så man reelt kun får 60 minutter træning i teknik og hvis man er heldig afhængigt af hvad man træner så har man måske 10-30 minutter til sparring.


Underviser i Xtreme Combatives som er et system som udelukkende kun har fokus på selvforsvar mod kniv, AMOK! som er ubevæbnet forsvar og våbenkamp med alle slags våben, både privat og ugentligt weekend holdtræning lørdag og søndag fra 13-16.


Copyright 2001-2020 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk