Brugernavn: Kodeord:

"Thorald"

Profil | Debatindlæg

Denne profil er vist 423 gange


Navn: Niels Rasmussen

Sidst online: 24/3-2019, 9:03
Online tid: 0 dage, 1 time og 20 minutter
Email: niels@urbancombatives.dk
Website: www.urbancombatives.com
Messenger:
Telefon: 27899999
Klub: Urban Combatives Study Group Copenhagen
By:
Stilart: Reelt realistisk selvforsvar
Alder: 45 år
Højde: cm
Vægt: kg
Citat:

Beskrivelse:

Efter at have trænet kampkunst on and off siden 1993, drejede fokus mere over på de mere ´combative´ tilgange til selvforsvar, dette fra ca. 2014.
Indledningsvist med træning af Richard Dimitri´s Shredder concept, herunder deltagelse i seminarer i Tyskland i 2015/2017. Efterfølgende med træning efter principperne i Urban Combatives(UC) ved Lee Morrison.

I foråret 2018 opstarter studiegruppen og ultimo 2018 optages den formelt som studiegruppe under UC.

Studiegruppen danner rammerne om træning som udføres iht. principperne i UC. Det er reelt realistisk selvforsvar med fokus på alt fra mindset til prefight, fight og postfight. Træningen indeholder såvel "soft skills" som undgåelse og situationskontrol, som "hard skills" her forebyggende angreb, opfølgende angreb, våben, flere modstandere og exit strategier.

Der arbejdes med enkle "værktøjer" ift. den fysiske håndtering af en selvforsvarssituation, fokus er meget rettet på at etablere et så realistisk træningsmiljø som muligt. Scenarier med en eller flere aggressorer samt våben er en fast del af træningen.
I træningen er det altid bad guy vs. good guy. Der er ingen matchfight lignende elementer, men modtrykket vil stige når niveauet tillader det:-)
Vi har pt. "kun" et styk full body armour, men kittet bruges flittigt for at tilføre realistisk energi til begge sider af paletten. (angreb vs forebyggende angreb/forsvar)

Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk