Brugernavn: Kodeord:

"Thorald"

Profil | Debatindlæg

Denne profil er vist 991 gange


Navn: Niels Rasmussen

Sidst online: 5/10-2020, 9:43
Online tid: 0 dage, 2 timer og 5 minutter
Email: niels@urbancombatives.dk
Website: www.urbancombatives.com
Messenger:
Telefon: 27899999
Klub: Urban Combatives Study Group Copenhagen
By:
Stilart: Reelt realistisk selvforsvar
Alder: 46 år
Højde: cm
Vægt: kg
Citat:

Beskrivelse:

Urban Combatives.(UC)
Urban Combatives er reelt realistisk selvforsvar/selfprotection med fokus på alt fra mindset til prefight, fight og postfight. Træningen indeholder såvel "soft skills" som undgåelse, nedskallering og situationskontrol, som "hard skills" her forebyggende angreb, opfølgende angreb, våben, flere modstandere og exit-strategier.

Hvordan trænes/øves situationerne?
Der arbejdes med enkle "værktøjer" ift. den fysiske håndtering af en selvforsvarssituation, fokus er meget rettet på at etablere et så realistisk træningsmiljø som muligt. Scenarier med en eller flere agressorer samt våben, her primært kniv, er en fast del af træningen.
I træningen er det altid ´subject vs. selectet target´. Der er ingen matchfight lignende elementer, men modtrykket vil stige når niveauet tillader det og scenarierne vil være intense for at replikere en realistisk situation, så godt som det nu er muligt.

i UC arbejdes der med afsæt i konfrontationer som kan håndteres og nedskalleres.(ego/status baseret) samt trusler oftest ikke kan nedskalleres = prædatoriske.
Fundamentet for den fysiske response er et “Combative Mindset”. Indstilling og villighed til at agere intenst er gennemgående i al træning.
Når scenarierne "spilles" fuldt ud vil man som "udvalgt mål" stå overfor et subjekt der ikke handler efter en plan, eller handlemønster, men efter hvad der udspiller sig. Hertil vil der være aggression og en "modstander" som ikke opfører sig føjelig.

Det er svært og reelt umuligt at replikere virkeligheden helt, men vi kan tilnærme os ved at tilføre det som der som oftest vil være til stede ved en konfrontation: aggression, adrenalin, ingen aftalte handlemønstre, flere modstander, våben, samt en ikke føjelig adfærd. Hertil pakkes subjektet så godt ind at man reelt kan tilføre energi til situationen, uden at gøre skade på hinanden.

Hvordan organiseres træningen?
Det er en studiegruppe og ikke en forening/klub. Studiegruppen er officiel godkendt af Lee Morrison, stifter af Urban Combatives. Det koster 200 kr pr person for tre timers intens træning. Studiegruppen er åben for ligesindede der ønsker at lære disse færdigheder. Der trænes typisk en søndag eller lørdag hver 3-4 uge.

Hvad kræves?
Det er ikke nødvendigt med forudgående kendskab til kampsport/kampkunst/selvforsvar for at deltage, blot skal man i forvejen forholde sig til at man vil træne selvforsvar/selfprotection iht UC-principperne. Hertil forventes det at man som medlem i gruppen bidrager positivt til at skabe et godt træningsmiljø. Det er alvorlige emner som vi behandler seriøst, og det er væsentligt at alle bliver sendt styrket ud af døren efter træning.
Yderligere information findes på www.urbancombatives.com, ligeledes er der mange klip på YouTube.
Alle der starter op i studiegruppen skal deltage i en intro-træning. Her introduceres principperne i Urban Combatives.
Skriv her for spørgsmål: niels@urbancombatives.dk

Copyright 2001-2020 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk