Brugernavn: Kodeord:

"Filipino Kali"

Profil | Debatindlæg

Denne profil er vist 5547 gange


Navn: Andreas

Sidst online: 13/5-2019, 21:14
Online tid: 1 dage, 15 timer og 36 minutter
Email: info@jkd.dk
Website: jkd.dk
Messenger:
Telefon:
Klub: Filipino Kali Academy
By: København
Stilart: Kali - Pentjak Silat
Alder: år
Højde: cm
Vægt: kg
Citat:

Beskrivelse:

Filipino Kali Academy er ikke en forening, men en lille privat "Backyard" klub der har eksisteret i næsten 30 år og hvor der bliver lagt stor vægt på det sociale aspekt.

Mit primære fokus ligger på Sydøst Asiatisk Kampkunst, Kali fra det sydlige Filippinerne og Pencak Silat fra Indonesien, som jeg underviser hver for sig.

Jeg underviser privatlektioner til enkeltpersoner og makkerpar.

Bor du langt fra København og vil godt træne Kali eller Silat, så kontakt mig. Jeg har et special program til langdistance elever.

Om Kali:
Kali er en gammelt Syd Filippinsk kampkunst, der har sit eget originale ubevæbnede system. Modsat de andre FMA stilarter fra henholdsvis den nordlige og centrale del, har Kali ikke et fundament i europæisk fægtning eller europæisk boksning.

Traditionelt set undervistes våben træning først i Kali, da alle folk tidligere på Filippinerne var bevæbnede. Senere når udøveren havde en god forståelse for teknikker og principper med sværd, machete, kniv og stok blev den ubevæbnede del undervist.

Da det danske samfund er meget anderledes end det filippinske, og vi som udgangspunkt ikke længere bærer våben, har jeg for mange år siden valgt at bytte om på progressionen, således at fokus nu ligger på den ubevæbnede del.

Hovedparten af træningen, ca 80% af Buwaya Kali, er ubevæbnet træning, hvor forsvar mod stok og kniv så undervises supplerende for selvforsvarets skyld.

Dette gør at det så er nemmere for nye elever at relaterer til træningen, da scenarierne så allerede for nybegyndere, matcher de omstændigheder de kan blive udsat for i en selvforsvars situation her i Danmark.

Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk